AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

PFAFF Smarter 140S

Zobraziť katalóg
PFAFF Smarter 140S
Šijací stroj 21 druhov stehov, nastaviteľná šírka a dĺžka stehu, dekoratívne /-Stop gombíková dierka, spätný chod pre zapošitie, automatický navliekač ihly, nastaviteľná poloha ihly, možnosť šitia dvojihlou, LED osvetlenie, voľné rameno
Kód:  PF1001a Produktové číslo:  41004114

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PFAFF Smarter 140S

Staňte sa profesionálom v odbore vďaka tomuto perfektnému šijaciemu stroju PFAF Smarter 140S. Špičková kvalita, exkluzívny dizajn a neskutočné množstvo skvelých funkcií v kombinácii s ľúbivou cenou ho vynáša na prvé priečky obľúbenosti. Tento mechanický stroj ponúka až 21 druhov stehov, takže je naozaj z čoho vyberať. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia šírky a dĺžky stehu, spätný chod pre zapošitie alebo šitie dvojihlou. Gombíkovú dierku možno ušiť v štyroch krokoch alebo dekoratívne. Iste oceníte aj automatický navliekač a nastaviteľnou polohu ihly. Proste s týmto profíkom zvládnete naozaj všetko bez akéhokoľvek problému.

kľúčové vlastnosti

  • Ponúka až 21 druhov stehov
  • Možnosť šitia dvojihlou
  • Nastaviteľná šírka a dĺžka stehu
  • navliekač ihly
  • LED osvetlenie
  • Spätný chod pre zapošitie
  • Možnosť regulácie prítlaku pätky

proste univerzál

Veľkou prednosťou šijacieho stroja je voľné rameno, ktoré využijete predovšetkým pre šitie rukávov či detských odevov. Samozrejmosťou je aj možnosť použitia dvojihly, s ktorou môžete spracovávať aj dvojfarebné vzory pri použití dvoch špuliek rôznofarebných nití. Šijací stroj je opatrený LED osvetlením, ktoré zlepšuje viditeľnosť a uľahčuje prácu. Navyše vás iste prekvapí aj veľmi tichý chod, takže nebudete pri práci rušení žiadnym nadmerným hlukom.

príslušenstvo:

Základné - univerzálna pätka
pätka priehledná
patka zipsová
Patka pre slepý steh
gombíková pätka
Štetec, skrutkovač
sada ihiel
4 × cievka na spodnú niť
Druhý kolík na niť

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
21 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
21 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PFAFF Smarter 140S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFAFF Smarter 140S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PFAFF Smarter 140S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PFAFF Okosabb 140S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií