AD homeoffice PET

Diskusia k PHILCO PCE 3262 NIL

PHILCO PCE 3262 NIL - Chladnička

Diskusia k PHILCO PCE 3262 NIL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PHILCO PCE 3262 NIL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PHILCO PCE 3262 NIL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PHILCO PCE 3262 NIL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den Pisete, ze lednice je vestavna, protoze vrchni obal dveri neni soucasti. Ale co ostatni parametry vestavnych lednic - umisteni do skrinky 60, uzpusobene odvetrani ve skrini, priprava na montaz tahel? Ma to taky nebo je to polovestavna, polovolnestojici? Dekuji

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií