PET PET

PHILCO PT 569 Maestro

Zobraziť katalóg
PHILCO PT 569 Maestro
Chladnička – 195cm, A+, objem chladnička/mraznička 444/125l, hlučnosť 43dB, No Frost 3D, FreshZone, funkcia rýchleho zmrazenia a schladenia, dotykový displej, mraziaci výkon 10kg/24hod., sklenené čierne dvere
Kód:  FAC2717i Produktové číslo:  PT569Maestro Stránky výrobcu

PHILCO PT 569 Maestro

Kombinovaná chladnička určená pre náročných používateľov. Disponuje celým radom inteligentných technológií a funkcií, ktoré zaručia vloženým potravinám dlhšiu čerstvosť a zároveň ušetria vašu peňaženku. Hneď na prvý pohľad je jasné, žeide o prémiový výrobok. Prednú stranu zdobia dizajnovo vydarené sklenené dvere, ktoré vdýchnu vašej kuchyni úplne nový rozmer. Samozrejme nechýba ani dotykový displej či praktická technológia NoFrost, vďaka ktorej je do priestoru chladničky i mrazničky vháňaný suchý a studený vzduch. Ten zamedzuje vzniku námrazy a ľadu.

V neposlednom rade prekvapí aj netradične tichý chod na úrovni 43 dB a doslova rozsiahly úložný priestor. So svojím vnútorným priestorom 444/125 litrov je zariadenie skvelé tam, kde je potrebné skladovať väčšie množstvo potravín.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi vydarený dizajn
  • Nevzniká nežiaduca námraza a ľad
  • Tichý chod
  • Nadpriemerná porcia úložného priestoru
  • Rad praktických režimov
  • Sklenené LED police
  • Nastaviteľné nožičky

Keď už len kvalita nestačí

Okrem vyššie spomínaného disponuje prístroj tiež celým radom praktických režimov. Medzi tie najzaujímavejšie patrí ekonomický režim a režim dovolenka. Prvý nastaví systém do úsporného režimu, čím výrazne zníži spotrebu elektrickej energie. Druhý v poradí je ideálnou voľbou v prípade, že sa chystáte na dlhšiu dobu opustiť vaše obydlie, nechcete odpájať chladničku zo siete a zároveň nechcete zbytočne navyšovať účet za elektrinu.

Funkcia rýchleho mrazenia, prípadne chladenia, prostredníctvom ktorých zmrazíte/schladíte nakúpené potraviny, sú pri produktoch v tejto cenovej kategórii už samozrejmé. Avšak milo prekvapí nezvyčajný silný mraziaci výkon, ktorý zmrazí za 24 hodín až 10 kg novo vloženého obsahu.

Navrhnutá s myšlienkou aj na tie najmenšie detaily

Že sa pri vývoji tohto kuchynského pomocníka myslelo hádam na každú maličkosť, o tom netreba pochybovať. Dôkazom sú napríklad nastaviteľné spodné nožičky, prostredníctvom ktorých ľahko vyrovnáte chladničku aj na krivom povrchu či slušná základná výbava na čele s elegantnými sklenenými LED policami.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PT 569 Maestro
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PT 569 Maestro.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií