Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PHILCO PTL 8211 BU

Zobraziť katalóg
PHILCO PTL 8211 BU
Vstavaná chladnička vstavaná, monoklimatická, 81,9 cm, A+, objem chladničky 133 l, hlučnosť 44 dB, automatické odmrazovanie, police z bezpečnostného skla s nosnosťou až 25 kg
Kód:  FAC2721a Produktové číslo:  PTL8211BU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PTL 8211 BU

Hľadáte kompaktnú jednodverovú chladničku, ktorá vyniká nízkou spotrebou a zároveň vám ponúkne jednoduchý a čistý dizajn? Vyberte si vstavaný spotrebič od popredného výrobcu domácich spotrebičov PHILCO. Vďaka svojim rozmerom nezaberie veľa miesta v priestore, napriek tomu v chladničke bezpečne uskladníte najdôležitejšie potraviny. Svoje uplatnenie nájde v malých kuchynkách, chatách, v hotelových izbách, kanceláriách, baroch a napríklad aj v spálňach. Využiť ju môžete aj ako doplnkovú chladničku k vašej chladničke. Radí sa do energeticky úspornej triedy A+, preto je šetrným spotrebičom, ktorý vám ušetrí potrebné financie za energiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky šetrný spotrebič, spotrebuje iba 0,332 kWh energie za deň
  • Praktické kompaktné vyhotovenie
  • Výškovo nastaviteľné police z tvrdeného skla
  • Možnosť otočenia dverí
  • Samozrejmosťou je držiak na fľaše, priehradka na vajcia a syry, priehradka na nápoje

Kvalitné vybavenie

Chladnička ponúka vnútorný priestor s objemom 133 litrov. Všetky potraviny môžete bezpečne zorganizovať do troch výškovo nastaviteľných políc z tvrdeného skla s nosnosťou až 25 kg. Samozrejmosťou je aj praktický držiak na vajcia a dve plastové dverové priehradky na nápoje, jogurty či syry.

Dômyselný dizajn

Moderná chladnička je vyrobená v elegantnom bielom vyhotovení. Poteší vás aj nízkou hlučnosťou, iba 44 dB. Vybavená je kompresorom a jedným termostatom, ktorý je umiestnený v zadnej časti chladničky. Dokonale sa prispôsobí každému priestoru a v prípade potreby môžete využiť možnosť otočenia dverí.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PTL 8211 BU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PTL 8211 BU.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií