Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

PHILIP PARKER PPIT012RG2

Zobraziť katalóg
PHILIP PARKER PPIT012RG2
Dámske hodinky
Kód:  KHO9972 Produktové číslo:  1600000000050 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILIP PARKER PPIT012RG2

Veľmi elegantný model analógových hodiniek z dielne Philip Parker. Ich majiteľka ocení nielen ich skvelý dizajn, ale aj mimoriadnou kvalitu spracovania, všetkých použitých materiálov i precízny švajčiarsky hodinový strojček. Jednoducho poňatý biely ciferník so zlatými indexmi kryje zafírové sklíčko s unikátnou tvrdosťou a odolnosťou proti poškriabaniu či oderu. Nadčasový dizajn hodiniek zdôrazňuje biely remienok z kože vysokej kvality.

V hodinkách sú použité tesniace prvky, ktoré zodpovedajú štandardu 3 ATM. To je dostatočná ochrana proti striekajúcej vode pri umývaní rúk alebo za dažďa.

Hodinky Philip Parker dostanete, v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Dokonalé hodinky pre dokonalú ženu

  • Luxusné dámske hodinky s analógovým zobrazením času
  • Jednoduchý a nadčasový dizajn
  • Vysoko kvalitné použité materiály - pozlátená oceľ, zafírové sklíčko, koža
  • Spoľahlivý švajčiarsky strojček
  • Vodoodolnosť poskytuje ochranu proti striekajúcej vode za dažďa alebo pri umývaní rúk

Zafírové sklíčko

Zafírové sklíčko je tým najlepším, čo si môžete pre svoje hodinky priať. Vyniká mimoriadnou tvrdosťou aj odolnosťou proti oderu. Je tak odolné, že ho bežnými predmetmi nepoškriabete, ani keď si to budete želať. Táto unikátna kvalita je zárukou toho, že hodinky budú vyzerať ako nové aj po mnohoročnom nosení.  

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILIP PARKER PPIT012RG2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILIP PARKER PPIT012RG2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PHILIP PARKER PPIT012RG2.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií