AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

Philips AVENT dojčenská súprava Natural pre chlapcov – Slon

Zobraziť katalóg
Philips AVENT dojčenská súprava Natural pre chlapcov – Slon
Detská súprava – obsahuje dojčenskú fľašu Natural 260ml, cumlík s pomalým prietokom – 2 otvory, 2ks cumlík OBRÁZOK slon 6–18 mesiacov, klip na cumlík
Kód:  AVE092 Produktové číslo:  8710103748076 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT dojčenská súprava Natural pre chlapcov – Slon Predaj skončil

Philips AVENT dojčenská súprava Natural pre chlapcov – Slon

Súprava, ktorá obsahuje dojčenskú fľašu Avent Natural, dva cumlíky a praktický klip na cumlík sa nestratí v žiadnej domácnosti s bábätkom. Rodičia ocenia kvalitné spracovanie dojčenských potrieb Avent, malí nezbedníci si zas obľúbia rozkošný dizajn so slonmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje fľašu, cumlík, dva cumlíky a klip na cumlík
  • Fľaša je vhodná aj pri kombinácii s dojčením
  • Bez použitia BPA
  • Objem fľaše 260 ml
  • Ortodonicky tvarované cumlíky pre správny rast zúbkov

Fľaša Avent Natural

Dojčenské fľaše zo série Avent Natural boli navrhnuté na čo najprirodzenejšie kŕmenie dieťaťa, dokonca ich bez obáv môžete používať aj počas dojčenia. Cumlík fľaše je totiž inšpirovaný tvarom prsníka, čím zaručuje prirodzené prisatie aj pohyb jazyka, takže sa sací reflex využíva rovnako ako pri dojčení. Fľaša disponuje aj jedinečným antikolikovým systémom, vďaka ktorému vzduch prúdi do fľaše a nie do bruška vášho bábätka. Špeciálny ventil cumlíka sa potom ohýba podľa rytmu kŕmenia dieťaťa a mlieko tečie iba takou rýchlosťou, akú si vaše dieťa zvolí, takže sa neprejedá a nedusí.

Fľaša je ergonomicky tvarovaná, čo ocenia nielen rodičia, ale predovšetkým staršie deti, ktorým sa bude lepšie držať. Používanie aj čistenie fľaše je veľmi jednoduché - novo navrhnuté široké hrdlo sa ľahko umýva a plní, samotná fľaša má iba niekoľko častí, vďaka čomu je jej zloženie otázkou minúty.

Ortodonický cumlík

Ortodontické, stlačiteľné a symetrické cumlíky Philips Avent rešpektujú prirodzený vývoj podnebia, zubov a ďasien vášho dieťatka, a to aj v prípade, že sa cumlík v ústach otočí. Cumlík je vyrobený zo silikónu bez chuti a zápachu, je priehľadný, hladký a ľahko sa čistí. Vybavený je krúžkom na jednoduché a bezpečné vybratie z úst bábätka a praktickým ochranným krytom, ktorý ho udrží v sterilnej čistote.

Klip na cumlík je šikovným doplnkom, ktorý zabraňuje strate a znečisteniu cumlíkov. Jednou rukou ho ľahko pripevníte na oblečenie bábätka. K oblečeniu je veľmi šetrný a nezanecháva na ňom žiadne stopy. Kompatibilný je so všetkými cumlíkmi s krúžkom.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
260 ml Hotovo!

Objem

Objem
260 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips AVENT dojčenská súprava Natural pre chlapcov – Slon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT kojenecká sada Natural pro chlapce - Slon.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií