AD homeoffice PET

Diskusia k Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52

Zobraziť katalóg
Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52 - Detská pestúnka

Diskusia k Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, zajímá mne, zda se mohu k chuvičce připojit kdekoliv, např jsem v práci, chůvička je doma na wifi. lze přes mobilní data se připojit a divat se na mimino?

Dobrý den, chápu smysl chytré chůvičky, mám ale jeden praktický dotaz. Jak řešit situaci, kdy vezmeme miminko na výlet mimo domov, a tedy mimo dosah domácí WiFi. Jsme na hotelu bez WiFi, sedíme v pokoji vedle pokoje, kde mimčo spí. Lze tuto situaci řešit touto chůvičkou?

Dobry vecer. Dostala som tuto kameru na vianoce ako darcek .V prvy den ju manzel aktivoval vsetko fungovalo ako malo cez mobilny telefon a druhy den rano uz zial nesla pripojit s mobilom neviem ci je chyba v signale ale zial mi vobec nefunguje co s tym treba robit? Dakujem

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií