Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Philips BDP3490M

Zobraziť katalóg
Philips BDP3490M
4,5 6 hodnotení
Blu-ray prehrávač 3D, BD-ROM, BD-R / RE, DVD ± R / RW, CD / CD-R / RW, AVI, DivX Plus HD, m2ts, MKV, MP3, MP4, 1080p upscale, Dolby True HD, BD-Live , EasyLink, Smart TV, SimplyShare, USB 2.0, HDMI, LAN
Kód:  GPI500b9 Produktové číslo:  BDP3490M/12 Stránky výrobcu

Philips BDP3490M

Blu-Ray prehrávač Philips je praktickým partnerom pre vašu domácnosť, s ktorým si môžete vychutnať obľúbené filmové trháky vo vysokej kvalite. Na mysli máme samozrejme ako kvalitu zvukovú, tak aj obrazovú. Okrem toho iste oceníte hneď niekoľko chytrých riešení, ktoré vám uľahčia život.

Jedným z nich je možnosť ovládať prístroj pomocou Smartphonu, tabletu či vybraných výrobkov značky Apple, a to prostredníctvom bezplatnej aplikácie MyRemote. Tá automaticky rozpozná typ prístroja pripojeného do domácej siete Wi-Fi a umožní vám ho bleskovo ovládať z ľubovoľného miesta domu. Navyše ak máte v sieti pripojených viac AV výrobkov Philips, môžete medzi nimi prepínať a ovládať aj je. Samozrejme nechýba ani podpora technológie DLNA umožňujúce zdieľať hudbu, videá alebo fotky zo zdrojových zariadení priamo do Blu-Ray prehrávače.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný obraz aj zvuk, elegantný dizajn
  • Ovládač kompatibilný so štandardom EasyLink
  • Ovládanie iPhonom, iPod Touch alebo prístrojmi s Androidom
  • USB port pre prehranie videí, hudby či prezeranie fotiek z externého zdroja
  • Podpora technológie DLNA pre bezdrôtové pripojenie

Obraz plný života

S technológiou Blu-Ray ide ruka v ruke kopa benefitov, ktoré premenia vaše tradičné večery na nepoznanie. Vďaka integrovanej technológii 3D a Full HD môžete totiž dosiahnuť hlbšieho a realistickejšieho zážitku zo sledovania, doslova ako v kine. Okrem toho disponuje zariadenie tiež certifikáciou DivX Plus HD, ktorý vnesie do vášho obydlia digitálnu kvalitu v skutočne vysokom rozlíšení (pre 3D je nutné mať nasadené špeciálne okuliare - nie sú súčasťou dodávky).

Pomyselnou čerešničkou na tomto viac ako mimoriadnom torte predstavuje technológie upscaling, ktoré dodá starším filmovým trhákom natočeným v štandardnom rozlíšení nový šmrnc - prevedie je totiž do FullHD rozlíšenia. Funkcia Progressive Scan odstráni riadkovú štruktúru, čím zaistí dokonale čistý obraz bez nežiaduceho šumu.

Zvuk ako v nahrávacom štúdiu

Aby bol pôžitok zo sledovania maximálna, je prístroj vybavený technológiou Dolby TrueHD. Tá ponúka priestorovú interpretáciu jednotlivých tónov v tej najvyššej možnej kvalite. Reprodukovaný zvuk je doslova nerozpoznateľný od štúdiovej nahrávky, takže počujete to, čo by ste podľa tvorcov počuť mali, a to až do tých najmenších detailov.

Doplňujúce informácie:

Obraz:
Pomer strán - 16: 9, 21: 9, 4: 3
Digitálne analógový prevodník 12bitový / 148 MHz
Vylepšenie obrazu - Vysoké rozlíšenie (720p, 1080i, 1080p), Progresívne riadkovanie, Vzorkovanie videa

Zvuk:
Digitálne analógový prevodník 24 bit, 192 kHz
Funkcia Dynamic Range (1kHz) = 80 dB
Kmitočtová charakteristika (20 kHz) ± 0,5 dB (Max. / Min. 2 kanály, DVD) Hz
Odstup signál / šum 80 dB
Zvukový systém - Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS 2.0 + digitálny výstup

Pripojenie:
USB 2.0
Aplikácia MyRemote (SimplyShare, Virtual Remote)
Digitálny koaxiálny výstup
Ethernet
Výstup HDMI
Výstup kompozitného videa (CVBS)
Analógový audio výstup ľavý / pravý

Spotreba:
Bežná - 12 W
Napájanie 220-240 V / 50 Hz
Spotreba energie v pohotovostnom režime 0,25 W

Technické parametre:
Výška 4,2 cm
Šírka 36 cm
Hĺbka 21 cm
Hmotnosť 1,06 kg

Obsah balenia:
Prehrávač
2 × batérie AAA
CD-R (užívateľská príručka)
Registračná karta výrobku
Stručná príručka spustenia
Diaľkový ovládač
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips BDP3490M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BDP3490M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BDP3490. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BDP3490. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BDP3490M.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií