Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Philips BM50B

Zobraziť katalóg
Philips BM50B
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – pre viac miestností, 40W RMS, Bluetooth, CD/CD-R/RW, MP3/WMA, FM, funkcia Multipair, USB, budík, hodiny, LED displej, možnosť upevnenia na stenu
Kód:  JPI403h8 Produktové číslo:  BM50B/10 Stránky výrobcu

Philips BM50B

Ozvučenie celej domácnosti
 

Dokonalé ozvučenie domácnosti

Špičkový bezdrôtový reproduktor BM50B od spoločnosti Philips je vhodný pre dokonalé ozvučenie celej vašej domácnosti. Týchto reproduktorov si môžete zaobstarať hneď niekoľko a ľubovoľne ich rozmiestniť v celom byte. Jediným stlačením tlačidla následne spustíte prehrávanie hudby z mobilného telefónu, tabletu, USB alebo CD prehrávača vo všetkých miestnostiach súčasne. Nie je potrebný žiadny router, alebo špeciálna aplikácia.


Kľúčové vlastnosti

  • Až 5 reproduktorov v skupine
  • Možnosť pripevniť na stenu
  • Digitálny tuner
  • Funkcia Multipair
  • Bluetooth
  • Špičkový výkon 40 W RMS
  • LED displej
  • Hodiny a budík
  • Diaľkové ovládanie

Špičkový zvuk jednotlivých skladieb

O dokonalý zvuk sa stará technológia Digital Sound Cotrol (DSC) zaisťujúca optimalizované nastavenie naprieč rôznymi hudobnými štýlmi. Zahŕňa hneď niekoľko režimov - Vyváženie, Čistota, Výkon, Príjemný zvuk a Jas. Jednotlivé režimy využívajú grafického ekvalizéra pre automatické nastavenie výstupu pre dosiahnutie čo najdokonalejšieho zvuku naprieč žánrami.
?


Zdieľajte hudbu s priateľmi

Podstatou tohto reproduktora je bezdrôtová technológia izzylink využívajúca štandard IEEE 802.11n, ktorý umožňuje prepojiť až 5 reproduktorov a vytvoriť medzi nimi bezdrôtovú sieť. Každý reproduktor disponuje dvoma režimami - pre individuálne počúvanie s jedným reproduktorom, alebo skupinový režim pre počúvanie hudby vo viacerých miestnostiach.


Bezdrôtové počúvanie až z 2 zariadení

Pomocou reproduktora BM50 môžete streamovať hudbu aj v rámci jednej miestnosti prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth priamo z vášho mobilného telefónu alebo tabletu. Funkcia Multipair umožní spárovať až dve inteligentné zariadenia naraz pre streamovanie hudby z ľubovoľného zdroja bez obťažujúceho odpájania zariadení a opätovného párovania


Široká podpora vstupov
 

Široká podpora zvukových vstupov

Vo výbave reproduktora nechýba ani digitálny tuner s možnosťou predvolieb. Uloženie obľúbenej stanice vykonáte veľmi ľahko - stačí stlačiť a podržať tlačidlo. K dispozícii je tiež CD prehrávač s podporou zvukového formátu MP3, alebo funkcia USB Direct, ktorá umožňuje ľahké prehranie hudby vo formátoch MP3 alebo WMA z pripojeného flash disku.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips BM50B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BM50B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BM50B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BM50B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BM50B.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií