P&G MS v hokeji_CZ

Philips BM6B

Zobraziť katalóg
Philips BM6B
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor - pre viac miestností, 10W RMS, Bluetooth, funkcie Multipair, vodoodolné
Kód:  JPI403h71 Produktové číslo:  BM6B/10 Stránky výrobcu

Philips BM6B

vypnuté
Voděodolné provedení
 

Bezdrôtové počúvanie hudby vo viacerých miestnostiach

Bezdrôtové reproduktory Philips BM6 zaistia jednoduché zdieľanie hudby vo viacerých miestnostiach prostredníctvom technológie izzylink. Pomocou tohto zariadenia môžete streamovať vašu obľúbenú hudbu z telefónu, tabletu alebo počítača cez Bluetooth rozhranie. Vďaka vodoodolnému prevedeniu si môžete počúvanie hudby užívať aj v kúpeľni, kuchyni alebo vonku za akéhokoľvek počasia.


Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaná Li-Ion batéria
  • Kompatibilný s väčšinou smartfónov a tabletov
  • Výkon až 14 W pri sieťovom napájaní
  • Odolnosť proti vlhkosti IPX4
  • Nízka hmotnosť
  • Funkcia izzylink pre viac miestností
  • Funkcia Multipair

Zdieľajte hudbu s priateľmi

Bezdrôtová technológia izzylink umožňuje prepojiť až 5 reproduktorov do bezdrôtovej siete, bez nutnosti použiť pre nastavenie router, heslo k sieti Wi-Fi či špeciálnu mobilnú aplikáciu. Stačí stlačenie jediného tlačidla a zariadenie sa stane súčasťou siete. Každý reproduktor je možné prepínať medzi individuálnym alebo skupinovým režimom.

 


Dva meniče pre dokonalý zvuk

Dva 2" širokopásmové reproduktory, ktoré sú prepojené s dvoma protiľahlými pasívnymi reproduktormi, zaisťujú absolútne vyvážený a čistý zvuk. Energiu dodáva vstavaná Li-ion batéria, takže svoju obľúbenú hudbu môžete prehrávať naozaj kdekoľvek a nemusíte sa obmedzovať.


Komfortné prehrávanie

Prostredníctvom Bluetooth môžete všetku obľúbenú hudbu ľahko streamovať z vášho telefónu, tabletu alebo počítača. Funkcia Multipair dokáže spárovať až 2 zariadenia naraz pre streamovanie hudby z ľubovoľného zdroja bez obťažujúceho odpájania zariadení a opätovného párovania.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips BM6B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BM6B.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií