Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Philips BT3600B čierny

Zobraziť katalóg
Philips BT3600B čierny
Bluetooth reproduktor bezdrôtový prenosný, mikrofón, kompatibilný s vybranými modelmi iPhone / iPad / iPod, bluetooth, NFC, funkcia Multipair, nabíjacie batérie, RMS 10W
Kód:  JPI403o6 Produktové číslo:  BT3600B/00 Stránky výrobcu

Philips BT3600B čierny

S prenosným reproduktorom Philips BT3600B si užijete skvelý zvuk kdekoľvek vás napadne. Rozhranie bluetooth je bezdrôtové komunikačné rozhranie s krátkym dosahom, ktoré je pohodlné a zároveň energeticky úsporné. Táto technológia umožňuje jednoduché bezdrôtové pripojenie medzi iPodmi/iPhonmi/ iPadmi a ďalšími zariadeniami s rozhraním bluetooth, ako sú inteligentné telefóny, tablety alebo dokonca notebooky.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Mohutný zvuk v štýlovom dizajne

Aj poctivý zvuk sa vojde do malého štýlového dizajnu na cestách, ktorý sa chváli prvotriednymi hliníkovými detailmi. Funkcia anti-Clipping umožňuje prehrávať hudbu hlasno a pritom zachováva vysokú kvalitu, aj keď dochádza batéria. Technológia bluetooth Multipair umožňuje okamžité zdieľanie hudby medzi dvoma zariadeniami. Ide o skvelé riešenie na zdieľanie hudby s priateľmi, na večierkoch alebo len na prehrávanie hudby uloženej na rôznych zariadeniach.

Vďaka vstavanému mikrofónu funguje tento reproduktor tiež ako hlasitý telefón. Pri prichádzajúcom hovore sa hudba stlmí a môžete hovoriť cez reproduktor.

Kľúčové vlastnosti

  • Výstupný výkon 10 W
  • Prevádzková doba na jedno nabitie až 10 hodín
  • 3,5 mm jack na káblové pripojenie zdroja zvuku
  • NFC na jednoduché párovanie
  • Možnosť konferenčných hovorov
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips BT3600B čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT3600B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT3600B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT3600B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BT3600B fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií