Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips DVT4000 strieborný

Zobraziť katalóg
Philips DVT4000 strieborný
4,4 6 hodnotení
Diktafón 4GB, až 1056 hodín záznamu, MP3, WAV prehrávač, vrátane formátu MP3, farebný LCD displej, USB, MicroSD slot, vstavaný li-pol akumulátor
Kód:  JU150j Produktové číslo:  DVT4000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips DVT4000 strieborný

 Philips DVT4000 strieborný

AutoAdjust + na dokonalé nastavenie za každej situácie

Zaznamenávanie v rôznych prostrediach často predstavuje výzvu. AutoAdjust + je inovačný, inteligentný algoritmus nahrávania, ktorý analyzuje prichádzajúci zvukový signál a automaticky volí dokonalé nastavenie pre jednotlivé situácie záznamu. Automaticky upravuje a volí vhodné zvukové parametre, ako je citlivosť mikrofónu, filter vetra alebo obmedzenie šumu.

Vysoko kvalitný mikrofón

Dva vysoko kvalitné stereo mikrofóny zabezpečia krištáľovo čistú kvalitu zvuku. Ich vyššia citlivosť zaznamená viac signálov, bez toho aby sa tým narušila kvalita zvuku. Tým môžete dosiahnuť vynikajúce výsledky pri zázname rozhovoru, a to aj v hlučnom prostredí.

 Philips DVT4000 strieborný
 Philips DVT4000 strieborný

Veľký farebný displej na jednoduché používanie

Veľký farebný displej ponúka ostré obrázky, vďaka čomu je jednoduchšie všetko vidieť a čítať na prvý pohľad. Prehľadné používateľské rozhranie podporuje osem jazykov a je optimalizované pre jednoduché a intuitívne používanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips DVT4000 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DVT4000 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DVT4000 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DVT4000 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips DVT4000 ezüst.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií