Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips DVT6000 čierno-strieborný

Zobraziť katalóg
Philips DVT6000 čierno-strieborný
5 1 hodnotení
Diktafón 4GB, až 1056 hodín záznamu, MP3, WAV prehrávač, vrátane formátu MP3, farebný LCD displej, USB, MicroSD slot, FM tuner, vstavaný li-pol akumulátor
Kód:  JU150n Produktové číslo:  DVT6000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips DVT6000 čierno-strieborný Predaj skončil

Philips DVT6000 čierno-strieborný

 Philips DVT6000 čierno-strieborný

Záznam hlasu 3 mikrofóny

Pri zázname vzdialených osôb, sú ich hlasy často príliš slabé. Inovačná technológia záznamu 3 mikrofóny s funkciou AutoZoom+ optimalizovaná na prednášky a rozhovory, analyzuje prichádzajúci zvukový signál a automaticky prispôsobuje mieru priblíženia podľa vzdialenosti zdroja zvuku. Dochádza k potlačeniu okolitých zvukov a hlas hovorcu je krištáľovo čistý .

Sníma pohyb pre automatické nastavenie citlivosti mikrofónu

Zabudovaný snímač pohybu vyberie záznamník po umiestnení na stôl alebo pri držaní v ruke a volí citlivosť mikrofónu tak, aby zodpovedala situácii a bránila náhodnému zablokovaniu zvuku , ktorý si prajete nahrať.

 Philips DVT6000 čierno-strieborný
 Philips DVT6000 čierno-strieborný

Funkcia predbežného nahrávania

Funkcia predbežného nahrávania umožňuje zaznamenať posledných päť sekúnd predtým, než stlačíte tlačidlo pre nahrávanie. Zariadenie sa zapne do pohotovostného režimu a zaznamenáva päť sekundovú slučku bez ukladania. Stlačením tlačidla nahrávanie päť sekundovú slučku zaznamenáte.

Dobíjacia batérie pre dlhé nahrávanie

Batéria s vysokou kapacitou sa dá jednoducho dobiť pomocou štandardného vstupu mini USB . To zaručuje predĺženú výdrž batérie pre mimoriadne dlhé nahrávanie a zabezpečí, aby bol váš záznamník vždy pripravený pracovať, keď ho potrebujete.

 Philips DVT6000 čierno-strieborný

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips DVT6000 čierno-strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DVT6000 černo-stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DVT6000 Schwarz und Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DVT6000 Schwarz und Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips DVT6000 fekete-ezüst.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií