PET PET

Philips Fidelio BM90

Zobraziť katalóg
Philips Fidelio BM90
Bluetooth reproduktor pre viac miestností, 20W RMS, Bluetooth, CD/CD-R/RW, MP3/WMA, FM tuner s RDS, 20 predvolieb, USB, budík, hodiny
Kód:  JPI403h9a Produktové číslo:  BM90/12 Stránky výrobcu
Philips Fidelio BM90 Predaj skončil

Philips Fidelio BM90

Philips Fidelio je unikátny reproduktor pre perfektné počúvanie hudby doma. Pomocou systému izzylink ho môžete prepojiť až s piatimi ďalšími zariadeniami po byte a mať tak všade rovnaký a dokonalý zvuk. K dispozícii je pochopiteľne možnosť pripojenia USB, CD aj 3,5 mm jacku, ale hlavne pomocou Bluetooth, môžete tak zariadenie jednoducho z vášho počítača, tabletu alebo mobilu. Pomocou hneď niekoľkých rôznych technológií je zaistený úplne dokonalý zvuk!

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia izzylink pre jednoduché prepojenie viacerých reproduktorov
  • Jednoduché pripojenie k vášmu mobilu pomocou Bluetooth
  • Digital Sound Control pre ľahké zlepšovanie a upravovanie zvuku
  • LivingSound systém pre zlepšenie počúvania aj vo vzdialenejších miestach
  • Digitálny displej s jednoduchým ovládaním
  • Perfektný zvuk

S izzylinkem už nebude prepojenie nikdy jednoduchšie

Pomocou tohto systému môžete veľmi jednoducho prepojiť až 5 reproduktorov v rôznych miestnostiach. Nepotrebujete k tomu ani Wi-Fi, ani Bluetooth, ani nič iné, o všetko sa postará reproduktor sám. Iba jedným kliknutím potom môžete určiť, či má hrať reproduktor sám, alebo či má hrať celá skupina. Rovnako tak pridanie zariadenia do systému je naozaj triviálne - len na displeji dlho podržíte tlačidlo SKUPINA. 

Dokonalý zvuk s Digital Sound Control

Priamo na digitálnom displeji môžete nastavovať a upravovať hudobné štýly. Pomocou položiek ako Vyváženie, Čistota, Výkon atď. si môžete presne nastaviť, aké tóny sa majú zosilniť, zoslabiť alebo inak prispôsobiť. Pomocou predvolených režimov alebo presného nastavenia tak môžete dosiahnuť jedinečného zvuku. To podporuje aj fakt, že zvuk nie je prehrávaný analógovo, ako je tomu zvykom, ale digitálne, čo zaručuje absolútne špičkovú kvalitu. A v neposlednom rade musíme spomenúť výkon 200 Wattov, ktorý je úplne nadpriemerný a podporuje vyššie uvedené informácie.

Jednoduché pripojenie vašich médií

Okrem klasického CD a DVD môžete pochopiteľne prehrať aj súbory na vašom USB nosiči. Najviac ale oceníte možnosť jednoduché pripojenie k vášmu mobilu pomocou Bluetooth. Všetko potom možno ovládať na prehľadnom digitálnom displeji, kde môžete napríklad veľmi jednoducho naladiť rádiovú stanicu, ktorej frekvenciu si možno uložiť a mať k nej tak veľmi jednoduchý prístup.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Fidelio BM90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio BM90.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií