Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips L2BO

Zobraziť katalóg
Philips L2BO
5 1 hodnotení
Slúchadlá 12-26000Hz, citlivosť 105dB, impedancia 16 Ohm, 40mm repro
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JPI839a2 Produktové číslo:  L2BO/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips L2BO

 Philips L2BO
 Philips L2BO
Zvuk s vysokým rozlíšením

Vysoká vernosť zvuku a špičková kvalita

Slúchadlá s mikrofónom Fidelio L2 sú spojením tých najvyšších požiadaviek na zvuk a pohodlie , Takže vás čaká autentický zvuk. Majstrovskej technické prevedenie zaisťuje prirodzený zvuk, ktorý je maximálne verný originálu. O dlhotrvajúce pohodlie sa postará vycibrené spracovania.

Neodymové reproduktory majú vo svojom strede otvor, ktorý zdôrazní strednej a nižšej frekvencie. Týmto spôsobom utvára akustickú energiu , Ktorá prináša súčasne vylepšené a kontrolované basy aj priezračne čisté stredné tóny.

Perfektná konštrukcia

Hliníkové náušníky , Vybrané z dôvodu pevnosti, znižujú nežiaduce vibrácie a rezonancie. Sú pripevnené na vrstvu plastu, takže sú slúchadlá ešte stabilnejšie. Vo výsledku tak maximálne efektívne tlmí vibrácie a poskytujú presný a ostrý zvuk.

Sklonený reproduktor, zodpovedajúce prirodzenému uhlu ucha, smeruje zvuk priamo do zvukovodu . Znamená to, že sa znižuje skreslenie, ku ktorému dochádza pri odraze zvuku od vonkajšieho ucha, a dotvára sa realistickejší zvuk a vyšší komfort.

 Philips L2BO
Skvelá izolácia hluku
 Philips L2BO
Ergonomické tvary

Vyladené náušníky

Všetky materiály použité na slúchadlách Fidelio L2 boli starostlivo vybrané tak, aby poskytovali dlhodobý pohodlný počúvanie. Luxusné penové náušníky s tvarovou pamäťou dokonale ergonomicky sadnú. Okrem toho, že sa pena dokonale vytvaruje podľa tvaru uší, vytvorí tiež tesnenie, ktoré zachováva najlepšie basovú odozvu a znižuje nežiadúce zvuky z okolia.

Súčasťou balenia je univerzálny diaľkový ovládač, mikrofón, 6,3mm adaptér a puzdro.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips L2BO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio L2BO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips L2BO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips L2BO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips L2BO.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií