Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips M2BTK

Zobraziť katalóg
Philips M2BTK
Slúchadlá frekvenčný rozsah 7-23500Hz, citlivosť 107dB, impedancia 16 Ohm, 40mm repro, bluetooth s NFC, 1.2m kábel, 3.5mm konektor
Kód:  JPI839b5 Produktové číslo:  M2BTBK/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips M2BTK

Rozšírte svoju zbierku o nové, elegantné a naprosto jedinečná bezdrôtové slúchadlá z dielne svetoznámeho výrobcu Philips. Zariadenie disponuje hneď niekoľkými kľúčovými technológiami, prostredníctvom ktorých vytvorí v okolí vášho ucha   unikátne a úplne nezameniteľnú zvukovú kulisu, ktorá vás doslova prilepí k stoličke.

Verný zvuk

Vstupenkou do sveta tej najlepšej hudobnej interpretácie sú dva 40 mm veľké a vysoko výkonné neodýmové reproduktory, ktoré prepožičiavajú prístroju bezkonkurenčné zvukové rozlíšenie v širokom dynamickom rozsahu. Okrem toho sú mušle vybavené tiež akustickým tesnením, ktoré nielenže zamedzí zbytočnému úniku zvuku, ale predovšetkým zachová všetky detaily v obľúbenej piesni, seriálu alebo filmu.

Použitá bassreflexová technológia využíva strategicky umiestnených prieduchov pre reguláciu tlaku zvuku vo vnútornej komore a zaisťujúce membráne riadené prostredie pre optimálnu akustickú odozvu. To všetko vytvára zo slúchadiel veľmi vyhľadávaný produkt, ktorý je schopný realisticky interpretovať aj ten najnepatrnejší tón, a vďaka ktorému si môžete vychutnať naozaj hlboké basy, perfektne zrozumiteľné stredy a krištáľovo čisté výšky, nech už ste kdekoľvek.

Komfort vo všetkých smeroch

Pri tvorbe týchto slúchadiel mysleli dizajnéri na každú maličkosť, a preto je vybavili tiež polstrovaním z pamäťovej peny, ktoré poskytuje majiteľovi viac ako mimoriadnu porciu pohodlia. Za zmienku určite stojí aj zabudovaná tlačidla na jednom z náušníkov, s ktorých pomocou je ovládanie hudby a hovorov úplnou hračkou. Duálny vstavané mikrofóny sa starajú o kvalitný zvuk pri hovore a snímanie okolitého hluku pre automatickú úpravu zvuku tak, aby bola dosiahnutá optimálna kvalita hovoru.

Kľúčové vlastnosti:

  • Bezdrôtové slúchadlá s technológiou Bluetooth a NFC
  • Kodeky AAC, APT-X a SBC pre špičkový pôžitok z hudby s vysokým rozlíšením
  • Skvelá, krištáľovo čistá a úplne reálna interpretácia
  • Pohodlné aj pri dlhšom nosení
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Dlhá výdrž na jedno nabitie
  • Pre prípad že by integrovaná batéria vybila, je súčasťou aj audio kábel
  • Zabudované duálny mikrofóny pre perfektnú hlasovú reprodukciu bez okolitého šumu

Kompatibilita:
Káblové prepojenie: 3,5mm Jack
Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Maximálny dosah: Až 15 m

Batérie:
Li-Pol
Doba prehrávania hudby - 10 h
Čas pohotovostného režimu - 350 h
Doba hovoru - 10 h

Balenie:
Slúchadlá
Audio kábel: 3,5mm audio kábel o dĺžke 1,2 m
Stručná príručka spustenia
Kábel USB pre nabíjanie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips M2BTK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio M2BTK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio M2BTK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio M2BTK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Fidelio M2BTK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií