AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Philips SHB3060WT biela

Zobraziť katalóg
Philips SHB3060WT biela - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Philips SHB3060WT biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips SHB3060WT biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips SHB3060WT biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips SHB3060WT biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den Sluchátka jsme měl doma, Hrajou opravdu kvalitně což jsem vůbec nečekal za ty peníze. Bohužel je musím vrátit ( nepodporují windows) jinak-4Hvězdy.

Dobrý den, lze tato sluchátka sparovat s tv Panasonic Viera (47AS650_series)? Děkuji

dobry den chcel by som sa spytat ci sluchadla Philips SHB3060WT biela maju zabudovane radio.. mam jedny sluchadla co sa mi kazia a nosim ich na behanie, iba sluchadla, nechcem ziadne ine prislusenstvo, ani mobil nic.. proste cisto len sluchadla.. je mozne tieto sluchadla pouzivat ako radio vonku ked budem behat bez akeho kolvek pripojenia na ine zariadenie (ani normalne kablom ani bluetooth). Skratka ci dokazu sluchadla samostatne fungovat ako radio. Dakujem. S pozdravom Ján Mikuš

Dobrý den, kterou verzi bluetooth tato sluchátka disponují?

Dobrý deň, dá sa pomocou slúchadiel pustiť nasledujúca/predchádzajúca pieseň?

zdravim vedeli by ste mi poradit, chcem tieto sluchadla k P, ale nemam bluetooth, aky adapter bude k tomuto kompatibilny? win 10 dakujem.

jak dlouho se tato věcička nabíjí ? :)

Je možné tyto sluchátka použít s mobilním telefonem huawei

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v čem se liší tyto dvoje sluchátka. JPI880a1 a JPI880a4. Jde pouze o technologii NFC, nebo jsou i nějaké drobné změny v designu? Zejména bych se chtěl zeptat na oblast u otočného kloubu a jeho dorazu u sluchátek. Zda není třeba větší drážka, která by umožňovala větší rozevření. Dle fotek to tak vypadá. S pozdravem Tomáš Pipek

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií