Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Philips SHQ2405BL modrá

Zobraziť katalóg
Philips SHQ2405BL modrá
Slúchadlá športové, do uší, s mikrofónom, 7-24000 Hz, 8.6mm reproduktory, citlivosť 107dB, impedancia 16Ohm, tri veľkosti výmenných náušníkov, 1.2m kevlarom vystužený kábel, odolná voči potu a vode
Kód:  JPI832f93a Produktové číslo:  SHQ2405BL/00 Stránky výrobcu

Philips SHQ2405BL modrá

Slúchadlá spoločnosti Philips bola vytvorená pre všetkých, ktorí si radi doprajú doping v podobe obľúbenej hudby. Nečakajte a vyrazte spoločne so slúchadlami prekonávať doposiaľ nedosiahnuteľné méty. V prípade, že zháňate slúchadlá s naozaj kvalitnú zvukovú reprodukciou, už ďalej nehledajte. Staňte sa majiteľom dokonalé kombinácia moderných technológií s ľúbivým, ale hlavne funkčným dizajnom.   Slúchadlá zostanú na svojom mieste a budú vám dokonalým spoločníkom. Pohodlné a stabilné nosenie slúchadiel je zaručené tromi silikónovými nástavcami do ucha. Jednoducho si vyberte veľkosť, ktorá vám najlepšie padne.

Kľúčové vlastnosti

  • Ušné nástavce troch veľkostí (S, M, L)
  • Výkonné meniče s priemerom 8,6 mm
  • Excelentná rozsah 7 - 24000 Hz
  • Správa hovorov (príjem, ukončenie hovoru, prepínanie medzi hovorom a hudbou, podržanie hovoru)
  • Vodeodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX2)
  • Kábel potiahnutý kevlarom
  • Špičková kvalita zvuku

Počúvanie bez obmedzenia

Nemusíte sa báť ani o kábel. Ten je potiahnutý kevlarom a je tak chránený pred potrháním, či dokonca prasknutím. Ľahko dokáže odolať extrémnemu prostredia a tréningom. Kábel disponujúci dĺžkou 1,2 metrov je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom. Vodeodolná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš spotíte. Vďaka nízkej hmotnosti len 4,3 gramov nebudete slúchadlá v uchu takmer vôbec vnímať. Neodymové magnety vytvárajú jasný zvuk od vysokých tónov až po basy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHQ2405BL modrá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ2405BL modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ2405BL blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ2405BL blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ActionFit Philips SHQ2405BL kék.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií