Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips SHQ4400CL čierno-žlté

Zobraziť katalóg
Philips SHQ4400CL čierno-žlté
4,4 11 hodnotení
Slúchadlá športové, s oblúkom na krk, 5 - 24000 Hz, 8,6 mm reproduktory, citlivosť 107 dB, impedancia 16 Ohmov, tri veľkosti výmenných náušníkov, 1,2 m kevlarom vystužený kábel, odolné voči potu a vode
23,05 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JPI832l1 Produktové číslo:  SHQ4400CL/00 Stránky výrobcu
Philips SHQ4400CL čierno-žlté 23,05 € Rozbalené

Philips SHQ4400CL čierno-žlté

Philips SHQ4400CL čierno-žlté je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Tieto športové slúchadlá boli stvorené ako pre aktívnych športovcov, tak pre nadšených amatérov, ktorí to so svojím tréningom myslia vážne. Vďaka veľmi ľahkej konštrukcii na ne okamžite zabudnete a budete sa plne venovať svojej doterajšej činnosti. Slúchadlá vynikajú skvelým podaním basov. Oblúk na krk je vyrobený z poddajného pružinového drôtu a hneď po nasadení sa vám dokonale prispôsobí. Čistý zvuk vychádzajúci z reproduktorov s neodýmovými magnetmi vás uchváti natoľko, že si svoju obľúbenú hudbu budete púšťať nielen pri trénovaní. Kábel vystužený kevlarom je prispôsobený a chránený proti roztrhnutiu. Ľahko dokáže odolať extrémnemu prostrediu a tréningom. Vodoodolná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš zapotíte. Kábel je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom.

Kľúčové vlastnosti

  • kábel potiahnutý kevlarom
  • športové púzdro
  • vysoko kvalitný zvuk
  • veľmi ľahká konštrukcia
  • ideálny na intenzívny tréning
  • vodoodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX4)
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHQ4400CL čierno-žlté
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií