Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer TS-WH500A

Zobraziť katalóg
Pioneer TS-WH500A
Subwoofer – dvojitá membrána s utesnenou ozvučnicou a horizontálne vertikálnou technológiou, max. 150W, 20 – 200Hz, rozmery (Š×V×H): 340×60×250mm
Kód:  PIO150z9 Produktové číslo:  TS-WH500A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer TS-WH500A Predaj skončil

Pioneer TS-WH500A

Spoločnosť Pionner ako prvá na svete prišla s produktom využívajúcim HVT technológiu. TS-WH500A je aktívny subwoofer s mimoriadne tenkým dizajnom bez toho, aby bola ovplyvnená kvalita zvuku. Hoci má pomerne malé rozmery ponúka rovnaký výkon ako oveľa väčšie subwoofery. Vďaka týmto kompaktným rozmerom ho môžete ľahko inštalovať aj pod predné sedadlá v mnohých automobiloch. Je to ideálne riešenie, ak vaša stará audio zostava nemá potrebný výkon a obzeráte sa po kvalitnej náhrade.

Revolučná HVT technológia


Technológia využívajúca horizontálno-vertikálnu transformáciu umožňuje, aby magnet a kmitacia cievka mohli byť umiestnené na ľavej aj pravej strane membrány reproduktora. To je hlavný rozdiel oproti konvenčným reproduktorovým sústavám, kde magnet a cievka musia byť umiestnené za membránou. Technológia HVT prináša so sebou významné výhody v porovnaní s bežnými konštrukciami reproduktorov.

Aby mohli reproduktory premeniť zvukové signály do počuteľnej hudby, musia pritom vibrovať. Vzniká však mnoho ďalších, ale nežiaducich vibrácií, ktoré rušia hudobný signál. Technológia HVT týchto vibrácií vytvára oveľa menej, čo má za následok, že zvuk je oveľa čistejší a bez akéhokoľvek nežiaduceho skreslenia.

Hlavné prednosti:

 

 

  • Kompaktné rozmery
  • Vysoký výkon porovnateľný s väčšími subwoofermi
  • Zvuk bez skreslenia
  • Možnosť inštalácie pod predné sedačky

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Aktívny subwoofer

Maximálny výkon:
150 W (nominálne 50 W)

Impedancia:
4 Ohm

Frekvenčná odozva:
20 Hz až 200 Hz

Citlivosť:
98 dB (1 W/1 m)

Rozmery:
340 × 60 × 250 mm

 

 

 

Poznámka:
» Všetky subwoofery do auta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer TS-WH500A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer TS-WH500A . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer TS-WH500A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer TS-WH500A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer TS-WH500A.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií