AD homeoffice PET

Diskusia k Piper NV biela

Zobraziť katalóg
Piper NV biela - Kamera

Diskusia k Piper NV biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Piper NV biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Piper NV biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Piper NV biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, český návod nejde stáhnout , jak se přihlásit do cloudu.

Dobrý den, bohužel já jsem k výrobku žádný český návod nedostal. Vaše odkazy mi nefungují. Nakonec jsem našel návod v češtině, ale bohužel mi moc nepomohl. Když spustím kameru, tak mi dioda nikdy modře svítit nezačne. A aplikace se s ní nespojí. Ani v sítích wifi ji nevidím (jak jsem pochopil že by se mělo stát) Existuje někdo, kdo mi v českém jazyce je schopen poradit s nastavením?

Dala by se tato kamera pripojit na vice telefonu?

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií