Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Pištoľ Hot Bee 44 cm

Zobraziť katalóg
Pištoľ Hot Bee 44 cm
Detská pištoľ odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa1823 Produktové číslo:  8595627407049

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pištoľ Hot Bee 44 cm

Neohrozený vojak

Každý malý nezbedník si so svojimi kamarátmi rád hrá na vojakov, ktorí sa ocitli uprostred zúrivej bitky. S pištoľou Hot Bee zaženieš hneď niekoľko svojich nepriateľov naraz do úzkych! Nájdi si vhodný úkryt, v pokoji zamier, stlač spúšť - a PRÁSK! - zasiahni svojho úhlavného protivníka až zo vzdialenosti celých 20 metrov!

Ako pravá

Pištoľ je vybavená veľkým bubienkovým zásobníkom až na 10 nábojov. Stlačením poistky na pažbe pištole je možné odklopiť  hlaveň na jednoduché vloženie nábojov. Navyše si podľa tvojej ľubovôle môžeš vybrať medzi nábojmi s prísavkou a bez prísavky. Boj nikdy nebol jednoduchší - nabiješ, zamieriš a strieľaš!

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
1x Pištoľ G21 Hot Bee
1x Balenie nábojov 10 ks
1x Balenie nábojov s prísavkou 10 ks

Napájanie:
3x batéria AA (nie sú súčasťou balenia)

Rozmery:
44,5 x 8 x 23 cm

Odporúčaný vek:
Vhodné pre deti od 6 rokov veku

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Dostrel
20 m Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Detské zbrane

Materiál
Plast Hotovo!
Dostrel
20 m Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské pištole

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pištoľ Hot Bee 44 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pistole Hot Bee 44 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Bee Pistole 44 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Bee Pistole 44 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gun Hot Bee 44 cm.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií