Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Pixelové puzdro na Samsung Note3 case 05

Zobraziť katalóg
Pixelové puzdro na Samsung Note3 case 05
Puzdro na mobil čierne
Kód:  SPT1039 Produktové číslo:  6955185803172

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pixelové puzdro na Samsung Note3 case 05 Predaj skončil

Pixelové puzdro na Samsung Note3 case 05

V dnešnej dobe je stále ťažšie a ťažšie byť originálnym a odlíšiť sa. Prijmite výzvu a spoločne s pixelovým puzdrom na váš obľúbený mobilný telefón sa staňte naozaj unikátnym.

Zabudnite na nudné klasické puzdrá! Toto jedinečné puzdro je totiž vybavené špeciálnou silikónovou doskou s veľkosťou 9 x 18 bodov, ktorú môžete podľa svojej vlastnej fantázie ozdobiť rôznofarebnými pixelmi a vytvoriť tak celý rad vzorov a motívov. Záleží len na vás, ako bude puzdro vyzerať a akým spôsobom sa budete prezentovať. Puzdro ponúka celkom 141 pozícií pre farebné pixely. V balení ich nájdete 60, pre tvorbu komplikovanejších obrázkov si môžete kedykoľvek dokúpiť ďalšie diely v 24 farbách.

Okrem toho samozrejme puzdro plní tiež svoju funkciu - a teda perfektne chráni váš telefón. Je vyrobené presne na mieru danému typu a zaisťuje pohodlný prístup k všetkým konektorom aj reproduktorom. Pri nabíjaní nie je nutné dávať obal dole. Veľkou výhodou je tiež protišmykové vyhotovenie, vďaka čomu sa puzdro veľmi pohodlne drží.

Rozmery dosky pre pixely:
9 x 18 bodov

Obsah balenia:
Pixelové puzdro
60 ks malých pixelov

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Hmotnosť
42 g Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Hmotnosť
42 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pixelové puzdro na Samsung Note3 case 05 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelové pouzdro na Samsung Note3 case 05.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií