Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

PIZ BUIN In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 15 200 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 15 200 ml
5 6 hodnotení
Mlieko na opaľovanie – hydratačné, ľahké, chráni pokožku pred predčasným starnutím vplyvom slnečného žiarenia, vodoodolné
Kód:  KSOP0137 Produktové číslo:  3574661039664

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 15 200 ml Predaj skončil

PIZ BUIN In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 15 200 ml

Mlieko na opaľovanie Piz Buin In Sun Moisturising Lotion SPF 15 poskytuje celodennú hydratáciu pleti a zároveň spoľahlivo chráni pred poškodením kože slnečným žiarením. Tento špeciálny prípravok na opaľovanie disponuje exkluzívnou technológiou, ktorá bojuje proti voľným radikálom a pôsobí preventívne proti starnutiu pokožky. Navyše pokožku dostatočne vyživuje a hydratuje, čím predchádza jej lúpaniu a zaisťuje tak stabilitu opálenia. Mlieko má ľahkú nemastnú a nelepivú textúru, ktorá je veľmi príjemná pri roztieranie aj pri následnom opaľovaní. Je odolné voči potu a vode.

Aktívne látky:
Helioplex zaisťuje bunkovú ochranu pred škodlivými vplyvmi UVA a UVB žiarenia.
Vitamín E pôsobí proti starnutiu pokožky,
Hydratačný komplex poskytuje celodennú hydratáciu, predchádza nadmernému vysušovaniu a lúpaniu pokožky.

Ochranný faktor:
15

Použitie:
Naneste na telo 20 minút pred začiatkom opaľovania a podľa potreby opakujte.

Objem:
200 ml

Dermatologicky testované.

Zloženie:
Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, VP/Eicosene Copolymer, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Cetearyl Alcohol, PPG-5-Ceteth-20, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Pentylene Glycol, Potassium Lactate, Propylene Glycol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Decyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, BHT, Tocopherol, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, Parfum

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIZ BUIN In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 15 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN In Sun Moisturising Sun Lotion SPF15 200 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií