Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

Piz Buin In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30 200 ml

Zobraziť katalóg
Piz Buin In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30 200 ml
4,5 2 hodnotení
Mlieko na opaľovanie – hydratačné, ľahké, predchádza predčasnému starnutiu spôsobenému slnečným žiarením, vodoodolné
Kód:  KSOP0187 Produktové číslo:  3574661047768

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Piz Buin In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30 200 ml Predaj skončil

Piz Buin In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30 200 ml

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 

Ľahké mlieko na opaľovanie In Sun Moisturising poskytuje pokožke vyššiu ochranu pred škodlivým slnečným žiarením. Prípravok poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu aj výživu a predchádza tak jej predčasnému starnutiu. Mlieko obsahuje exkluzívnu technológiu, ktorá zaisťuje spoľahlivú ochranu pred UVA a UVB žiarením. Dodajte svojej pokožke nádhernú farbu horúceho leta!

Prípravok dodáva pokožke dostatočnú hydratáciu, ktorá jej zaistí pružnosť a vláčnosť. Jedinečným spôsobom pokožku vyživuje a zásobuje vitamínmi. Mlieko na opaľovanie je odolné proti vode aj potu a môžete ho tak bez obáv používať aj pri vodných športoch alebo hrách. Má ľahkú, nemastnú a nelepivú textúru, ktorá sa dobre nanáša a rýchlo vstrebáva. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Ošetrujte svoju pokožku kvalitným prípravkom, aby bola zdravá, svieža a dokonale opálená!

Aktívne látky:

  • Technológia Helioplex ™ – zaisťuje bunkovú ochranu pred UVA a UVB žiarením.
  • Vitamín E – chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, predchádza predčasnému starnutiu.
  • SPF 30 – chráni pokožku pred slnečným žiarením.
  • Hydratačný komplex – hydratuje pokožku, predchádza nadmernému vysušovaniu a lúpaniu pokožky.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste 20 minút pred slnením a podľa potreby aplikáciu opakujte, najmä po kúpaní a osušení uterákom alebo pri nadmernom potení.

Objem:
200 ml

Zloženie:
Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol, VP/Eicosene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Styrene/Acrylates Copolymer, PPG-5-Ceteth-20, Bis-Ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Potassium Lactate, Propylene Glycol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Decyl Glucoside, PEG-8 Laurate, Linseed Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Acrylates Copolymer, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, BHT, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Piz Buin In Sun Moisturising Sun Lotion SPF 30 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN In Sun Moisturising Sun Lotion SPF30 200 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií