AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml
5 1 hodnotení
Mlieko na opaľovanie – dvojnásobne urýchľuje proces opaľovania, poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu, výživu a základné vitamíny - 86 €/1 l
Kód:  KSOP0189 Produktové číslo:  3574660704884
PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml Predaj skončil

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 
 

Mlieko na opaľovanie Tan & Protect poskytuje pokožke strednú ochranu pred škodlivým slnečným žiarením. Prípravok urýchľuje prirodzený proces opaľovania a poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu. Predchádza tak jej predčasnému starnutiu a ochabovaniu. Mlieko obsahuje exkluzívnu technológiu, ktorá zaisťuje bunkovú ochranu pred UVA a UVB žiarením a účinný peptid, ktorý stimuluje produkciu prirodzených pigmentov v pokožke. Urýchľuje tak proces opaľovania a dodáva pokožke príťažlivé zafarbenie. Dodajte svojej pokožke nádhernú farbu horúceho leta!

Prípravok dodáva pokožke dostatočnú hydratáciu, ktorá jej zaistí pružnosť a vláčnosť. Jedinečným spôsobom pokožku vyživuje a zásobuje vitamínmi. Mlieko na opaľovanie je odolné proti vode aj potu a môžete ho tak bez obáv používať aj pri vodných športoch alebo hrách. Má nemastnú a nelepivú textúru, ktorá sa dobre nanáša a rýchlo vstrebáva. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Ošetrujte svoju pokožku kvalitným prípravkom, aby bola zdravá, svieža a dokonale opálená!

Aktívne látky:

  • Technológia Helioplex ™ – zaisťuje bunkovú ochranu pred UVA a UVB žiarením.
  • Melitan – stimuluje produkciu prirodzených pigmentov pokožky a urýchľuje tak proces opaľovania.
  • Vitamíny A, C a E – hydratujú, vyživujú a chránia pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, predchádzajú šúpaniu pokožky.
  • SPF 15 – chránia pokožku pred slnečným žiarením.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste 20 minút pred slnením a podľa potreby aplikáciu opakujte, najmä po kúpaní a osušení uterákom alebo pri nadmernom potení.

Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua,C12-15 Alkyl Benzoate,Ethylhexyl Salicylate,Octocrylene,Glycerin,Dicaprylyl Carbonate,Butylene Glycol,Vp/Eicosene Copolymer,Dimethicone,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Cetearyl Alcohol,Methylene Bis-Benzotrizolyl Tetramethylbutylphenol,Ppg-5-Ceteth-20,Acetyl Hexapeptide-1,Caprylyl Glycol,Pentylene Glycol,Potassium Lactate,Propylene Glycol,Dicetyl Phosphate,Ceteth-10 Phosphate,Decyl Glucoside,Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Xanthan Gum,Disodium Edta,Sodium Hydroxide,Tocopherol,Tocopheryl Acetate,Phenoxyethanol,Potassium Sorbate,Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Ochranný faktor
15 SPF Hotovo!
Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Mlieko Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Ochranný faktor

Ochranný faktor
15 SPF Hotovo!

Typ produktu

Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Mlieko Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF15 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piz Buin Tan & Protect Intensifying Sun Lotion SPF15 150 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií