Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Plantronics Gamecom D60 čierna

Zobraziť katalóg
Plantronics Gamecom D60 čierna
5 2 hodnotení
Slúchadlá pre Mac / PC / Xbox One / PS4, bohatý stereo zvuk, polstrovaný dizajn
Kód:  MS030b46 Produktové číslo:  203082-05

Plantronics Gamecom D60 čierna

Špičková stereofónne herné slúchadlá sú určené pre všetkých milovníkov, ktorí si chcú dopriať kvalitný audio počas dlhého hrania, bez toho, aby akokoľvek rušili svoje okolie. Zlákajú vás nielen svojím podareným dizajnom, ale aj príjemnou cenou. Zaujímavosťou tohto modelu je špeciálny mixér, ktorý umožňuje kombinovať niekoľko zvukových zdrojov a samozrejme ovládať hlasitosť. Pri hraní tak pomocou nastavenia môžete prepínať zvuk napríklad z hry, chatu či mobilného telefónu.Výkonné 40mm meniče sa postarajú o čistý zvuk a plné basy. Pre zreteľnú komunikáciu so spoluhráčmi či nepriateľmi na bojisku sú slúchadlá vybavené vyklápacím mikrofónom potláčajúcim šum, môžete sa tak plne sústrediť na akciu.

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné herné slúchadlá za priaznivú cenu
  • pohodlné náušníky
  • ľahká konštrukcia
  • Vydarený dizajn v čiernej farbe
  • Mikrofón potláčajúci šum
  • Mixér kombinujúci až 3 zvukové zdroje
  • 3,6m kábel

Pohodlie je dôležité

Plantronics Gamecom D60 disponujú kvalitným a pohodlným polstrovaním, ktoré v kombinácii s ľahkou konštrukciou poskytne vynikajúci komfort aj pri dlhodobom nosení. Navyše veľmi účinne izolujú okolitý zvuk a vy sa tak môžete plne sústrediť len na hru. Mixér má veľmi prehledné a jednoduché ovládanie a nájdete na ňom ako optický, tak i USB či 3,5 mm jack konektor.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics Gamecom D60 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Gamecom D60 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronics Gamecom D60 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronics Gamecom D60 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics GameCom D60 Fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií