Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Plantronics Voyager Legend

Zobraziť katalóg
Plantronics Voyager Legend
4,6 149 hodnotení
Handsfree – Bluetooth v3.0, redukcia šumu, ovládanie hlasom, tri veľkosti štupľov, nabíjačka
Kód:  MS030e82bNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Voyager Legend

Headset Plantronics Voyager Legend kombinuje prednosti aktívnej eliminácie okolitého šumu a aktívnej ochrany snímania vášho hlasu pred vetrom. Navyše je odolný voči vlhkosti a potu, takže vám nič nezabráni v jeho používaní. Z ďalších výnimočných technológií ponúkne podporu hlasových príkazov a zabudovaný inteligentný senzor. Všetko vytvára jeden dokonalý celok, ktorý vám uľahčí komunikáciu v práci i na cestách.

Kľúčové vlastnosti hands free Plantronics Voyager Legend

  • Pohodlné a ľahké na každodenné hovory
  • Oznamuje meno volajúceho + možnosť odpovede hlasom
  • Lepšia počuteľnosť s viacerými mikrofónmi a elimináciou vetra a šumu okolia
  • Multipoint pripojenie 2 zariadení
  • Odolné voči potu a vlhkosti
  • Jednoduché nabíjanie pomocou magnetického snap-fit ??a s nabíjačkou do automobilu

Hlasové povely

Inteligentný senzor (Smart sensor) automaticky rozpozná, keď si Plantronics Voyager Legend nasadíte a umožní vám ihneď začať hovory – bez toho, aby ste museli stláčať akékoľvek tlačidlo. Keď už máte headset nasadený a na linke sa vyskytne prichádzajúci hovor, tak vás hands free automaticky informuje, kto volá. Následne stačí povedať „Odpovedať“ na prijatie hovoru, alebo „Ignorovať“ na jeho odmietnutie. Po intuitívnom kliknutí na tlačidlo hlasových príkazov sa môžete spýtať aj na aktuálny stav akumulátora alebo pripojenia.

Multipoint

Headset Plantronics Voyager Legend podporuje spárovanie až s 2 zariadeniami súčasne. Poskytuje vám teda nástroj na pohodlné ovládanie súkromného a pracovného telefónu. Headset sa vkladá do ucha, kde spoľahlivo drží vďaka nadstavcom. Bezpečné uloženie podporuje aj riešenie so zachytením za uchom.

Široká konektivita

Keď headset Plantronics Voyager Legend pripojíte k počítaču s Mac OS alebo Windows pomocou kábla USB, môžete optimalizovať nastavenie funkcií presne podľa vašich potrieb. Môžete taktiež aktualizovať softvér pomocou jednoduchého nástroja Updater MyHeadset.

Aplikácia Find MyHeadset pre telefóny s OS Android a iOS vám zase pomôže nájsť odložený headset. Keď jej služby potrebujete, vyšle zvukový signál, a ak je headset v blízkosti 10 metrov, dá o sebe vedieť krátkym tónom. Keď však nie je v dosahu, je tu možnosť zobrazenia poslednej polohy pomocou GPS.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
18 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
18 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics Voyager Legend Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Voyager Legend. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Voyager Legende. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Voyager Legende. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Voyager Legend.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií