Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playmobil 6196 Raketoplán

Zobraziť katalóg
Playmobil 6196 Raketoplán
Stavebnica – odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa9390 Produktové číslo:  4008789061966

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6196 Raketoplán Predaj skončil

Playmobil 6196 Raketoplán

Stavebnica Playmobil s motívom raketoplánu zaručene zabaví každé dieťa. Súčasťou je 55 dielikov, s ktorými si vaša ratolesť užije veľké množstvo zábavy. V krabici nájdete aj 2 astronautov s obranným delom. Raketoplán je možné s pomocou batérií ľahko rozsvietiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica s tematickým motívom zabezpečí zábavu na dlhé hodiny
  • Je vhodná pre deti od 6 rokov
  • V balení sa nachádza 55 dielikov prepracovaných do detailov
  • Nesmie chýbať ani dvojica astronautov, obranné delo alebo rameno na zachytenie astronauta či dela
  • Jednotlivé kusy stavebnice sú ľahko umývateľné a nepúšťajú farbu
  • S pomocou 3 kusov 1,5 V AAA batérií môžete raketoplán ľahko rozsvietiť
  • Rozmery: 31 cm

Každá vesmírna misia bude zábava

Všetkým malým milovníkom vesmírneho prostredia urobí radosť tento, do detailov prepracovaný, raketoplán. V stavebnici sa nachádza veľké množstvo dielikov, ktoré sú ľahko umývateľné a nepúšťajú farbu. S nimi si každé dieťa užije naozaj veľkú zábavu. V krabičke nesmie chýbať dvojica astronautov, funkčné vesmírne delo proti meteoritom a rameno na zachytenie astronauta pri práci vo vesmíre alebo uchytenie dela.

Hračka rozvíja fantáziu, kreativitu a motoriku

Plastová stavebnica je vhodná pre všetky deti od 6 rokov. Okrem veľkej zábavy zabezpečí tiež rozvoj fantázie, kreativity a jemnej motoriky. Vďaka svojej prepracovanosti upúta na prvý pohľad každé dieťa. S pomocou 3 kusov AAA batérií, ktoré však nie sú súčasťou balenia, sa raketoplán ľahko rozžiari. 

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6196 Raketoplán Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6196 Raketoplán. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6196 Space Shuttle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6196 Space Shuttle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 6196 Űrrepülőgép.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií