Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Plustek SmartOffice PS456U

Zobraziť katalóg
Plustek SmartOffice PS456U
Skener – 600dpi, USB 2.0, rýchlosť skenovania až 160 strán/min., podpora duplexného skenovania ADF, zásobník na 100 listov, Ultrasonic
Kód:  QP152a5 Produktové číslo:  SmartOffice PS456U Stránky výrobcu
Plustek SmartOffice PS456U Predaj skončil

Plustek SmartOffice PS456U

Jedinečný obojstranný farebný skener Plustek PS456U skenuje dokumenty rýchlosťou 80 strán za minútu, nielen v čiernobielom zhotovení, ale aj v odtieňoch sivej. Je rýchly, spoľahlivý a efektívny z hľadiska nákladov. Ultrazvuková detekcia chybne podaného dokumentu zabezpečí, aby boli všetky vaše dôležité dokumenty naskenované bezpečne a správne. Ako bonus pridajte jednoduchú manipuláciu s papierom, pokročilé spracovanie snímok a vysoký denný výkon. Získate perfektné skenovacie riešenie pre celé oddelenie, vhodné pre aplikácie, správu dokumentov, správu obsahu a spracovanie formulárov.

Inteligentná funkcia rozpoznania chybného podania viacerých listov

Ultrazvukový senzor umožňuje detegovanie vtiahnutia viacerých listov počas skenovania. Táto funkcia môže byť vypnutá, ak skenujete dokumenty, na ktorých máte napríklad nalepené štítky, lístočky alebo účtenky. Vďaka tomuto inovatívnemu riešeniu predchádzate chybne naskenovaným dokumentom a môžete tak efektívne skenovať dokumenty s rôznou hrúbkou a hmotnosťou. Vďaka funkcii rozpoznania chybného vtiahnutia viacerých listov možno skenovať veľké objemy dokumentov s potrebnou istotou a zaručenou kvalitou výsledku.

Výnimočne spoľahlivý

Vstupný zásobník na 100 listov spolu s denným výkonom  8 000 strán zabezpečí, že skener SmartOffice PS456U s prehľadom zvládne celodenné skenovanie dokumentov, pre ktoré bol špeciálne navrhnutý. Bonusom prístroja je aj automatický podávač dokumentov s veľkosťou A4 spolu so vstavanou ultrazvukovou detekciou podania viacerých listov naraz.

Výnimočne produktívny

Vytvorte PDF iba jedným stlačením tlačidla. Ovládacie tlačidlá skenera umožňujú definovať 9 rôznych skenovacích nastavení, ktoré môžu byť prístupné jednoduchým stlačením tlačidla. Okrem PDF môžete zmeniť svoje papierové dokumenty na formáty Microsoft Office dokumentov alebo bežné obrazové formáty, ako je JPG a TIFF. Ovládače so štandardom TWAIN, ISIS a WIA zaisťujú kompatibilitu s tisíckami aplikácií pre spracovanie naskenovaných snímok.

Ľahká manipulácia s dokumentmi

Tento skener je vybavený jedným z najvyspelejších systémov podávania a separácie dokumentov v tomto odvetví. Systém umožňuje skeneru naskenovať papier s rôznou veľkosťou a hmotnosťou. Nebudete už strácať čas triedením dokumentov podľa ich veľkosti alebo hrúbky. Plastové aj tuhé karty, ako sú občianske alebo vodičské preukazy, členské karty, kartičky zdravotného poistenia a dokonca aj záznamy s dĺžkou až 249 cm budú naskenované bez ďalších úprav alebo dodatočného nastavenia.

Šetrný k životnému prostrediu a energeticky úsporný

Skener je veľmi ohľaduplný k životnému prostrediu a súčasne ľahko použiteľný vďaka Energy Star certifikátu, úspornému systému LED nasvietenia a funkcii úsporného režimu. Obsahuje aj funkciu automatického prebudenia, ktorá umožňuje používateľom jednoducho vložiť dokument do podávača, a tým prebudiť skener zo spánku alebo úsporného režimu.

Špecifikácia:

  • Automaticky prevedie limity naskenovanej snímky do čiernobieleho záberu
  • Automaticky otočí dokument podľa orientácie jeho obsahu
  • Automaticky zarovná a oreže dokument na reálnu veľkosť
  • Automaticky rozpozná farebnosť dokumentu a skenuje dokument vo farebnom režime, v odtieňoch sivej alebo čiernobielo
  • Skenuje a ukladá dokumenty v dvoch alebo troch farebných režimoch súčasne
  • Odstráni červenú, zelenú alebo modrú farbu pri skenovaní formulárov
  • Automaticky odstraňuje prázdne listy bez nutnosti zásahu používateľa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plustek SmartOffice PS456U
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plustek SmartOffice PS456U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plustek Smart PS456U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plustek Smart PS456U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plustek SmartOffice PS456U.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií