AD homeoffice PET

POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation

Zobraziť katalóg
POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation
Tablet Cortex A8 1GHz, dotykový LCD 7 "800x480 (5 multitouch), RAM 512MB, interná pamäť 8GB, WiFi, GPS, webkamera, mini USB, microSDHC slot, batéria 3000 mAh, Google Android 4.0 + držiak na predné sklo a autonabíjačka
Kód:  EG155d5 Produktové číslo:  TAB-P731N
POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation Predaj skončil

POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation

Multimediálny tablet POINT OF VIEW s veľkosťou displeja 7 "ponúka množstvo zaujímavých funkcií a bezpochyby sa stane skvelým spoločníkom pri práci aj vo voľnom čase. Je ideálny pre použitie na cestách, kde poslúži prehrávaním HD videa, zvládne 3D hry a veľmi rýchlo spracuje aj náročné internetové stránky. Všetky ovládanie prebieha cez kapacitný dotykový displej LCD v rozlíšení 800 x 480 bodov, Kde je možné jednotlivé funkcie v aplikáciách komfortne ovládať až 5 prsty a jednoduchými gestikulácia.

Aby toho nebolo málo, získate tiež praktickú nabíjačku a držiak na predné sklo do automobilu, S ktorými naplno využijete GPS navigovanie. Užívateľské dáta uložíte do pamäte veľkosti 8 GB, Čo iste stačí pre solídny zásobu hudby, videí a ďalších dát. Pre pripojenie do siete internet je zabudovaná karta WiFi,podporujúce moderné protokoly pre rýchlu komunikáciu. Ochudobnení nebudete ani o možnosť populárny videokomunikácia cez webovú kameru.

Tablet má mobilný procesor Cortex A8. Ten podá výkon zaručujúci plynulý multitasking aplikácií aj prehrávanie videa vo vysokom rozlíšení. Google Android 4. 0je operačný systém, ktorý bol špeciálne vyvíjaný a optimalizovaný pre tablety. Umožní prezeranie internetových stránok na cestách, komunikáciu a hlavne - v širokej ponuke aplikácií nájdete všetko, čo by sa mohlo hodiť. Prináša prepracované grafické rozhranie, podporu viacjadrových procesorov a hardvérovú akceleráciu 3D grafiky.

Súčasťou balenia je aj držiak na predné sklo + autonabíjačka!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií