Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Polar V650 HR

Zobraziť katalóg
Polar V650 HR - GPS navigácia

Diskusia k Polar V650 HR

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Polar V650 HR, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Polar V650 HR ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Polar V650 HR vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Uzasne zariadenie ked zakladna funkcia - meranie rychlosti, nie je v zakladnom baleni dostupna! A neni o tom ziadne upozornenie! Kde si to mo zariadenie mozem dokupit?

Je moc hezký, jak to je se snímačem kadence?není asi součásti balení. Je možnost dokoupení a za kolik a nebo tato funkce není dostupná? děkuji

Dobrý den, co všechno je součástí balení. Děkuji za odpověď

Na viacerých miestach som našiel údaj o rozmeroch výrazne menších, ako sú uvedené tu v popise. Napr. Odkaz do neznáma Aké sú reálne rozmery? 90x160mm je už skoro malý iPod :-)

Dobrý den, lze u Vás koupit tento model bez hrudního pásu? Pás už mám...

Dobrý den, snímač HR je H6 dle textu níže nebo H10? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, snímač HR je H6 dle textu níže nebo H10, který je dodáván od r. 2018? Díky.

Dobrý den lze využít bluetooth senzory od jiných značek?

Prečo ste mi vymazali otázku??? ešte raz: Ako je možné, že predávate zariadenie - merač rýchlosti, na úvodnom obrázku je meraná rýchlosť a zariadenie dodáte BEZ SNÍMAČA rýchlosti, a najväčšia sranda - v eshope ho ani nemáte v ponuke... a zariadenie mi vrátiť nechcete - b2b... toto je na podnet

Dobrý den má to český nastavení? Nebo je to anglicky

12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií