Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AP+ plus nový vizuál

Politický globus

Zobraziť katalóg
Politický globus
Puzzle 180 kusov, doporučený vek od 7 rokov
Kód:  HRAa4912 Produktové číslo:  5900511602432
Politický globus Predaj skončil

Politický globus

Ak píšete Ježišovi, nezabudnite pridať globe puzzle tu. Je isté, že táto skvelá hádanka, ktorá sa rovná 180 kusom, zaručí najlepšiu zábavu. Môže sa skladať z menšieho a väčšieho dieťaťa, rodičov, starých rodičov, strýkov, tety a kamarátov. Môže to byť celá rodina. Počas dlhých zimných večerov môže táto zábava vytvoriť nezabudnuteľné chvíle rodinného pohodlia. 

Esteticky veľmi úspešná skladačka je nielen zábavná. Zároveň zvyšuje pozornosť, sústredenie a trpezlivosť , pretože nájsť jednu správnu vec zo všetkých, určite to chce veľa. Deti praktizujú priestorovú orientáciu, fantáziu a zlepšujú jemné motorické zručnosti. Zložená guľa sa môže stať trvalou dekoráciou detskej izby, alebo sa môže rozobrať a použiť na nové skladanie. Budete mať vždy zábavu a skladanie určite vám poskytne lepší pokus.
Puzzle je určený pre chlapcov a dievčatá vo veku 7 rokov a viac . Horná veková hranica je neobmedzená. Puzzle je vyrobený z lepenky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Politický globus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Politický glóbus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Politický glóbus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Politický glóbus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Politikai Globe.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií