AlzaBoxy Q1 Aplikace

Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly

Zobraziť katalóg
Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly
Parný generátor 2050W, para až 160g / min, 1.2l nádržka na vodu, žehliaca plocha Aluminium Activa
Kód:  PLT1001g Produktové číslo:  PLEU0217 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly Predaj skončil

Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly

Máte doma nakopené oblečenie, bielizeň a horu spodnej bielizne? Pustite sa do neho s úžasnou žehličkou so zabudovaným parným generátorom a žehlenie pre vás už nebude predstavovať nočnú moru. Profesionálna parná žehlička Vaporella Forever Silence Eco Friendly vás prekvapí svojim tichým prevádzkou a zároveň väčšou žehliacej silou. Eco žehlička ušetrí oproti predchádzajúcej rade až 35% energie a 40% vody na všetkých tkaninách, bez ohledu na to, akú funkciu pri žehlení využívate. Výšku teploty a tlak pary si môžete regulovať podľa svojich potrieb, preto aj výsledok vašej práce bude s touto žehličkou bezchybný. Pohodlnosť pri práci vám zaistí protišmyková korková rukoväť.

kľúčové vlastnosti

  • Veľa šikovných funkcií (AUTO-Off, Silence Friendly, Turbo-Steam, ...)
  • Ručné nastavenie teploty a tlaku umožňuje žehlenie podľa vašich predstáv
  • Žehlička sa nahrieva len 3 minúty
  • Zaistený konštantný prúd silné pary

nadštandardné funkcie

Praktická funkcia AUTO-Off vašu žehličku vypne niekoľko minút po tom, čo ju prestanete používať. Preventívne tak bráni potencionálnym nehodám súvisiacim s horúcou žehliacou plochou. AntiCalc systém pre zmenu zabraňuje ukladaniu vodného kameňa a predlžuje životnosť žehličky. Automatický signál vás upozorní, kedy je už nutné bojler vyčistiť. Priehledná nádržka na vodu vás udržuje v obraze, kedy je potrebné vodu doplniť. Žehlička Vaporella je skvelou voľbou medzi profesionálnymi žehličkami. Žehlička disponuje profesionálny žehliacou plochou Aluminium "ACTIVA" a na extrémne odolné záhyby môžete použiť funkciu "Turbo-steam". Touto dokonalú žehličkou urobíte radosť sebe i vašim najbližším.

Parametre a špecifikácia

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Príkon
2 050 W Hotovo!
Parný ráz
160 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Nerez Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 050 W Hotovo!
Parný ráz
160 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Nerez Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polti Vaporella FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polti ELLA FOREVER 14.55 Stille Eco Friendly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polti ELLA FOREVER 14.55 Stille Eco Friendly. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Csend Eco Friendly.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií