Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Polti VAPORETTO SV400_HYGIENE

Zobraziť katalóg
Polti VAPORETTO SV400_HYGIENE
Parný mop – 2v1 parný mop a ručný parný čistič, 1500W, systém priebežného doplňovania vody, objem zásobníka na vodu 0.3l, vymeniteľný Anti Calc filter, pripravený za 15s, odnímateľný zásobník, nastavenie intenzity pary
Kód:  PLT1052 Produktové číslo:  PTEU0272 Stránky výrobcu

Polti VAPORETTO SV400_HYGIENE

Odstráňte navždy baktérie a vírusy zo svojej domácnosti

Parný mop a ručný čistič Polti Vaporetto Hygiene poskytuje riešenie na upratovanie všetkých povrchov v domácnosti. Prírodná sila pary dokáže zlikvidovať až 99,9 % baktérií, vírusov, roztočov a ďalších zárodkov. Parný mop je ľahký a šikovný. Z mopu jednoducho vyberiete ručný parný čistič a upracete s jeho pomocou aj horšie dostupné miesta. Hlavica mopu má veľkú plochu pre výstup pary. Pri upratovaní nemusíte používať žiadne chemické prostriedky, všetko sa čistí ekologickou silou pary. V hlavici je integrovaný dávkovač Frescovapor, ktorý ukrýva príjemne voňajúci dezodorant. S tým sa zmieša para a výsledkom je čistý a voňavý domov.


Polti Vaporetto SV400 Hygiene 2 v 1
 
 

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača
Parný Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Parný Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné vysávače
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polti VAPORETTO SV400_HYGIENE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POLTI VAPORETTO SV400_HYGIENE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polti VAPORETTO SV400_HYGIENE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polti VAPORETTO SV400_HYGIENE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polti VAPORETTO SV400_HYGIENE.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií