Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

POWERPLUS POWX1178

Zobraziť katalóg
POWERPLUS POWX1178
Kombinované kladivo – pneumatické, SDS-Max, príkon 1050W, energia úderu 7J, voľnobežné otáčky 0–480/min, počet príklepov 3780/min, hmotnosť 7kg, funkcie vŕtania a sekania, dvojitý antivibračný systém AVS
Kód:  PWP090a Produktové číslo:  POWX1178 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POWERPLUS POWX1178

Búracie a zároveň vŕtacie kladivo má silu úderu 7 J. Pre uľahčenie práce je vybavené antivibračným systémom AVS, mäkčenou rukoväťou aj držadlom. Pomocou otočného prepínača si môžete zvoliť buď vŕtanie s príklepom alebo sekanie. Určite tiež oceníte plynulú reguláciu otáčok. Tú využijete pri vŕtaní rôzne tvrdých materiálov. Uľahčite si prácu s týmto výkonným búracím kladivom PowerPlus.

Hlavné prednosti

  • Vysoký výkon
  • Možnosť voľby vŕtania alebo sekania
  • Antivibračný systém AVS
  • Rýchloupínací systém SDS Max
  • Mäkčená rukoväť aj držadlo
  • Praktický kufor

Perfektný výkon

Búracie kladivo s príkonom 1 050 W je schopné vyvinúť až 480 otáčok za minútu s max. kadenciou úderov 3 700 za minútu so silou 7 J. To všetko je zárukou perfektne odvedenej práce s minimálnym úsilím. Jednoduchú výmenu jednotlivých sekáčov alebo vrtákov vykonáte pomocou rýchloupínacieho systému SDS Max. V prípade potreby môže byť na nástroji namontovaná prídavná rukoväť pre bezpečnejší úchop a komfortnejšiu prácu. Kladivo má tiež dostatočnú dĺžku kábla tri metre pre pohodlnú manipuláciu. Nástroj je uložený v pevnom plastovom kufri vrátane príslušenstva. To obsahuje prídavnú rukoväť, hĺbkový doraz, protiprachový kryt, mazací tuk, sekáč plochý 18 × 350 mm, sekáč špice 350 mm a jeden vrták 18 × 320 mm.

Parametre a špecifikácia

Typ
Kombinované Hotovo!
Upínanie
SDS Max Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!

Typ

Typ
Kombinované Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Upínanie
SDS Max Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
7 kg Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POWERPLUS POWX1178 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POWERPLUS POWX1178.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií