Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

PowerPlus POWX1183

Zobraziť katalóg
PowerPlus POWX1183
Búracie kladivo vhodné na sekanie, príkon 1050W, otáčky max 750 / min, kadencia max. 4300 / min, sila úderu 10J, upnutie SDS Max, dvojitá antivibračný systém AVS, dvojkomorový systém
Kód:  PWP090b Produktové číslo:  POWX1183 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PowerPlus POWX1183

Búracie demolačné kladivo má veľkú silu úderu 10 J. Pre uľahčenie práce je vybavené antivibračným systémom AVS, mäkčenou rukoväťou aj držadlom.Dvojkomorový systém zasa zaistí zosilnený dvojitý úder sekáča.Náradie je určené na drvenie, odstraňovanie tehál, kameňa, betónu ik ľahkému vysekávanie. Uľahčite si prácu s týmto výkonným búracím kladivom PowerPlus.

hlavné prednosti

  • veľký výkon
  • dvojitý úder
  • antivibračný systém AVS
  • rýchloupínací systém SDS Max
  • mäkčená rukoväť aj držadlo
  • praktický kufor

perfektný výkon

Demolačné kladivo s príkonom 1050 W je schopné vyvinúť 750 otáčok za minútu s kadenciou úderov 4300 za minútu o sile 10 J. To všetko je zárukou perfektne odvedenej práce s minimálnym úsilím. Jednoduchú výmenu jednotlivých sekáčov urobíte pomocou rýchloupínacieho systému SDS Max. V prípade potreby môže byť na nástroji namontovaná prídavná rukoväť pre bezpečnejšie úchop a komfortnejšie sekanie. Kladivo má tiež pre pohodlnú manipuláciu dostatočnú dĺžku kábla tri metre. Nástroj je uložený v pevnom plastovom kufri vrátane príslušenstva. To obsahuje prídavnú rukoväť, kľúč, mazací tuk, sekáč plochý 18 × 280 mm a sekáč špice 280 mm.

Parametre a špecifikácia

Typ
Búracie Hotovo!
Napájanie
Sieťové Hotovo!
Upínanie
SDS Max Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!

Typ

Typ
Búracie Hotovo!
Napájanie
Sieťové Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Upínanie
SDS Max Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
9 kg Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerPlus POWX1183.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií