PET AD homeoffice

Diskusia k Powerseed PS-8000 Buffalo Car Jump Starter čierno-oranžová

Zobraziť katalóg
Powerseed PS-8000 Buffalo Car Jump Starter čierno-oranžová - Powerbank

Diskusia k Powerseed PS-8000 Buffalo Car Jump Starter čierno-oranžová

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Powerseed PS-8000 Buffalo Car Jump Starter čierno-oranžová, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Powerseed PS-8000 Buffalo Car Jump Starter čierno-oranžová ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Powerseed PS-8000 Buffalo Car Jump Starter čierno-oranžová vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, postačuje tato kapacita i pro nastartování motoru 1,9 TDI? Děkuji

Dobrý den Potřeboval bych poradit a dostat TIP co zakoupit .... Potřebuju jakékoliv dobíjecí bateriové zařízení (PowerBanku) která má jako výstup 12V .... (na jakémkoliv drátě) né jen krátce flashovitě jako mají autonabíječe ale aby to šlo zapnout na trvalý provoz a po provozu zase vypnout. Potřebuju tento bateriový provoz pro napájení anténního předzesilovače v místech kde nelze použít klasický sít'ový adaptér. Máte prosím na něco tip? (v jakémkoliv dobíjecím tvaru a pouzdru) K použití pro anténu si to pak už jen upravím .... (přesto že vím že příjdu o záruku) Děkuju a s pozdravem

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií