Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Prana Phoebe Top Black, veľkosť S

Zobraziť katalóg
Prana Phoebe Top Black, veľkosť S
Tielko
Kód:  SPT6472 Rozšírená záruka +276 mesiacov Produktové číslo:  889760001393
Prana Phoebe Top Black, veľkosť S Predaj skončil

Prana Phoebe Top Black, veľkosť S

Prana Phoebe Top bude skvelým spoločníkom pre vaše každodenné aktivity alebo cvičenie. Obľúbia si ho predovšetkým cvičiteľky jogy alebo fitness nadšenkyne. Tielko je vyrobené z funkčných stretchových materiálov, ktoré sa ľahko rozťahujú a prispôsobia sa tak vašim športovým aktivitám, bez toho, aby vás počas nich akokoľvek obmedzovali. Tielko ponúkne aj vnútornú podprsenku s odnímateľnými košíčkami, vďaka ktorej sa budete aj pri športe cítiť pohodlne. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne funkčné tielko pre jogu alebo fitness aktivity
  • Integrovaná vyberateľná podprsenka
  • Široko strihaná zadná časť v tvare X
  • Perfektne padnúci strečový strih
  • 88 % polyester, 12 % spandex

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prana Phoebe Top Black, veľkosť S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prana Phoebe Top Black velikost S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prana Phoebe Top Schwarz Größe S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prana Phoebe Top Schwarz Größe S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prana Phoebe Top Fekete Méret S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií