Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pravda o markýzi S.

Zobraziť katalóg
Pravda o markýzi S. E-kniha
4,4 5 hodnotení
Elektronická kniha
2013, 264 strán - Kniha zo série Prvotriedni z Halstead Hall
Kód:  EK12549 ISBN: 978-80-730-3826-7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pravda o markýzi S. Predaj skončil

Pravda o markýzi S.

I zištné důvody mohou někdy vyústit v pravou lásku…


Oliver, markýz Stoneville, je nejstarší z pěti lehkovážných sourozenců, jejichž činy jsou trvalým zdrojem londýnských pikantních klevet. Nyní se však zdá, že je nezřízenému životu konec! Rázná babička se už nemůže na počínání svých vnoučat dívat, a tak jim dala tvrdé ultimátum: pokud do roka neuzavřou sňatek, budou se muset rozloučit s dědictvím po rodičích.

Oliver má však plán, jak se z hrozícího sňatku vykroutit. Přivede domů snoubenku, kterou mu babička neschválí. A kde by mohl najít vhodnější aktérku takovéto komedie, než v proslulém nevěstinci? Nemohl ovšem tušit, že tam potká Marii Butterfieldovou, která přijela z Ameriky a v domě prodejné lásky se ocitla pouhou náhodou.

Zpočátku jsou karty jasně rozdané: Oliver hodlá využít Marii k dosažení svého cíle a na oplátku jí pomáhá hledat zmizelého snoubence. Záhy ho ovšem začne trápit malý problém: pokud toho muže skutečně najdou, pak se mu Marie ztratí ze života – a to pomyšlení se Oliverovi líbí stále méně. V její přítomnosti se mu totiž daří shodit masku cynika a být sám sebou. I Marie tápe: je si vědoma svého zasnoubení, ale to, co cítí v Oliverově přítomnosti, nikdy dříve nepoznala… Jak vykročit ze začarovaného kruhu, aniž by se zachovala nečestně?

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií