PET PET

Přeběhlík

Zobraziť katalóg
Přeběhlík E-kniha
4,8 4 hodnotení
Elektronická kniha
2016, 424 strán - Kniha zo série Harry Bosch
Kód:  EK20417 ISBN: 978-80-749-8187-6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Přeběhlík Predaj skončil

Přeběhlík

Prípad Harryho Boscha

Je lepšie sám odísť, než byť vyhodený. Presne týmto pravidlom sa riadil detektív Harry Bosch, keď pred šiestimi mesiacmi opustil políciu. Mal už po krk spolitizovanej mašinéria, a tak zvolil radšej výslužbe než neustály boj s veternými mlynmi. Človek jeho typu však nevydrží dlho v nečinnosti. Dobre to o ňom vie aj advokát Mickey Haller, a preto Boscha osloví s ponukou, aby pre neho pracoval ako súkromný vyšetrovateľ. Boschovi sa táto predstava spočiatku prieči - má pocit, že by sa tým spreneveril všetkému, čo ako policajt vykonal a čomu veril.

Nakoniec sa však predsa len nechá prehovoriť. Teraz teda stojí na opačnej strane justičného systému a bývalí kolegovia pre neho majú len hanlivé označenie prebehlík. Jeho úlohou je nájsť dôkazy, ktoré zbaví Hallerovho klienta obvinenia z vraždy, hoci vzorky DNA nájdené na mieste činu hovoria jednoznačne v jeho neprospěch.Vskutku neľahká úloha.

Bosch sa však do neho pustí s vervou buldoga a čoskoro začne nachádzať v policajných spisoch rôzne nezrovnalosti a rozpory. Je možné, že nitky tohto prípadu vedú priamo do policajných radov? A ak je to tak, Neocity sa v ohrození aj život samotného Boscha?

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií