AlzaPlus+ drogerie P&G MS v hokeji_CZ

Premium Line Manikúrová sada cestovná PL 884 Modrá

Zobraziť katalóg
Premium Line Manikúrová sada cestovná PL 884 Modrá
4,5 23 hodnotení
Manikúra obsahuje nástroje Made in Solingen
Variant
Kód:  KSMA0088 Produktové číslo:  PL 884

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Premium Line Manikúrová sada cestovná PL 884 Modrá Predaj skončil

Premium Line Manikúrová sada cestovná PL 884 Modrá

Manikúra Premium Line Manikúrová sada cestovná PL 884 obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Táto sada pomôcok je určená pre manikúru na cestách a je uložená v modrom púzdre zo syntetickej kože. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe ku každodennej hygiene.Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Ale stále častejšie začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto malá sada bude spoľahlivým pomocníkom pri manikúre najmä na cestách!

Manikúra je uložená vo modrom púzdre a obsahuje nožnice na nechty, praktickú šikmú pinzetu a zafírový pilník . S týmito špičkovými nástrojmi, bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete užívať kedykoľvek a kdekoľvek budete potrebovať!

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Ale aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže praktické cestovné púzdro, ktoré je súčasťou manikúry.

Manikúrne sady Solingen sú vysoko kvalitné, ktoré sa preslávili predovšetkým svojím špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Púzdra Manikúrných sád sú prakticky riešené a nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitných a odolných materiálov. Stavte na kvalitu a kúpte si cestovnú manikúru Solingen!

Obsah púzdra:

  • Nožnice na nechty
  • Pinzeta šikmá
  • Pilník zafírový

Púzdro:
Malé cestovné
Materiál syntetická koža

Farba púzdra:
Modrá

Povrchová úprava nástrojov:
Lesklý nikel
 

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Premium Line Manikúrová sada cestovná PL 884 Modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada cestovní PL 884 Modrá.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií