Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Premium Line Manikúrová súprava PL 126 Tmavomodrá

Zobraziť katalóg
Premium Line Manikúrová súprava PL 126 Tmavomodrá
5 3 hodnotení
Manikúra – obsahuje nástroje Made in Solingen
Kód:  KSMA0148 Produktové číslo:  PL126M

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Premium Line Manikúrová súprava PL 126 Tmavomodrá Predaj skončil

Premium Line Manikúrová súprava PL 126 Tmavomodrá

Manikúrová súprava PL 126 Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Táto súprava pomôcok je určená pre domácu manikúru a je uložená v puzdre zo syntetickej kože tmavomodrej farby. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe už ku každodennej hygiene a starostlivosť o nechty nie je cudzia ženám, ani mužom. Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Stále častejšie ale začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto bohato vybavená súprava bude skvelým pomocníkom pri domácej manikúre!

Obsah súpravy

  • Nožnice na nechty
  • Nožnice na kožičku v okolí nechtov
  • Pinzeta šikmá
  • Pilník
  • Vidlička na kožu
  • Obojstranný manikúrový nástroj

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Ale aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže praktické puzdro, ktoré je súčasťou manikúry.

Súpravy Solingen sú vysoko kvalitné manikúry, ktoré sa preslávili predovšetkým svojím špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Puzdrá manikúrových súprav sú prakticky riešené a nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitných a odolných materiálov. Stavte na kvalitu a kúpte si manikúru Solingen!

 

Parametre a špecifikácia

Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!

Typ balenia

Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Premium Line Manikúrová súprava PL 126 Tmavomodrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada rámová PL 126 Tmavě modrá Made in Solingen.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií