Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom

PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom - Redukcia

Diskusia k PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mozem sa spitat ci tato koncovka pojde napojit do PC Acer predator g6 720 a do monitora ktory nepodporuje HDMI a vi pojde zvuk

Prevodník HDMI na VEGA model KHCON-19 v cene 20€ , by mal obsahovať manuál -/ návod na použitie / zo zákona slov. resp.český.Balenie nič moc.

Dobrý den.Bude takto redukce fungovat u grafiky asus strix GTX 1050 ti? rozlišení monitoru je 1600x900 a 60Hz

Dobrý den zakoupil jsem si ten to převodník protože mám starý monitor který my nepodporuje HDMI co mají nové grafické karty GTX 1070 takže jsem to vyzkoušel a ze začátku nic pak se my to povedlo a fungovalo my to zhruba 20 min no a potom se my vypnul monitor a zkoušel jsem to asi 20x s provoznit obraz bohužel se nepodařilo takže prosím o radu čím by to mohlo být jestli vadný převodník co jsem zakoupil a nebo je to starším monitorem jen je divný že my to šlo kolem 20 min v pohodě a pak budiž tma :D předem dík za odpověď

Dobrý den, rád bych se informoval ohledně adaptéru. Rád bych propojil projektor ACER x110 s ps4. Projektor má výstup pouze VGA proto jsem si pořídil tento adaptér který mi byl doporučen na prodejně. Po zapojení projektor vyhledá signál, začne zpracovávat a po 3 vteřinách se odpojí a začne znovu vyhledávat signál, opět vyhledá začne zpracovávat a po 3 sekundách se odpojí. A takto pořád dokola. Když se na ty 3 sekundy chytne, tak lze slyšet i hudbu z ps4. Na ps4 jsem zkoušel nastavit i různá rozlišení a přesto to nejde. Předem děkuji za odpověď, radu.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií