Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k PremiumCord USB 2.0 prepojovací A-B mini 1.8m čierny

Zobraziť katalóg
PremiumCord USB 2.0 prepojovací A-B mini 1.8m čierny - Dátový kábel

Diskusia k PremiumCord USB 2.0 prepojovací A-B mini 1.8m čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PremiumCord USB 2.0 prepojovací A-B mini 1.8m čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PremiumCord USB 2.0 prepojovací A-B mini 1.8m čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PremiumCord USB 2.0 prepojovací A-B mini 1.8m čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Aka je dlzka kabla, 2m alebo 1.8m ? Uvadzate obe rozmery...

Dobrý den, je tento kabel na propojení Flash disku s tv v opěrkách v aute. Dekuji.

Dobry den. Bude tento kabel fungovat s mini kamerkou Quelima SQ 12?

Dobrý den, jaký je délkový rozměr v ose micro usb konektoru od jeho okraje k protilehlému okraji, tam kde kabel zatáčí pod 90°? Děkuji

Dobry den je ten kabel vhodny pro kameru do auta s gps trudecam A5 potrebuji asi 3-4m muze dat za sebe dvax 1,8m? Muze to mit spatny vliv na funkci? Dekuji za odpoved. Lulas

zdravim, mate take kabel lomeny na opacnou stranu? pripadne budete takovy mit? Dkuji

Je tento kabel vhodny na napajanie navigacie v aute ? + 12V koncovka. Potrebujem 90°ukoncenie mini. Ak nie odporucte mi pls vhodny z vasho obchodu.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií