Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Prestigio Grace S5 LTE Dual SIM

Zobraziť katalóg
Prestigio Grace S5 LTE Dual SIM
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 5.5 "IPS 1280x720, procesor MTK6735 Quad core 1.3 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk + predné 5 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Mini SIM), batérie 2500 mAh, Android 5.1
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PSGM105a1ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio Grace S5 LTE Dual SIM

vlastnosti telefónu

146 mm

vypnuté
Prestigio Grace S5

74,9 mm

vypnuté
Prestigio Grace S5

8,1 mm

Hmotnosť telefónu: 152 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro + Mini SIM

typ SIM karty

Rozměry

146 × 74,9 × 8,1 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

152 g

hmotnosť telefónu

Prestigio Grace S5 je vzrušujúce mobilný telefón, ktorý vyčnieva svojím poctivým prevedením v niekoľkých zaujímavých farbách. Aj napriek svojej veľmi kvalitné poňatie prekvapí nízko posadenou cenovkou, vďaka ktorej rozhodne nesmie chýbať práve vo vašom hledáčika.

Kľúčové vlastnosti:

  • Ohromný IPS displej
  • Android 5.1 podporený dobrým hardvérom
  • Možnosť vložiť druhú SIM kartu
  • Dátová konektivita v štandarde LTE

Vzrušujúce zábava vďaka rozmernému displeju

Tento 5,5 "veľký displej poskytuje exkluzívne zážitky najmä počas konzumácie multimediálnych zážitkov. Napríklad z hier dosiahnete celkom iného zážitku, než pri konzumácii na malom displeji. Rovnako tak pri sledovaní najnovšieho dielu obľúbeného seriálu. Skvelé pozorovacie uhly ho priamo predurčujú aj k predvádzanie obrázkové knižnice . Tak hor sa do toho.

Momentky v jasných detailoch

Hlavná kamera dostala do vienka snímač s rozlíšením 8 megapixelov, ktorý sa vynasnaží zachytiť čo najviac ostrých detailov z vášho okolia. Predná kamerka potom odvedie poctivú prácu pri komunikácii s priateľmi, ale najlepšie vynikne pri robení nápaditých selfíček.

Už nikdy nebudete čakať na načítanie Facebooku

Dnešná doba si žiada pripojenie k internetu na každom kroku. Prestigio Grace S5 je na to priamo zostrojený. Nielen že podporuje dátový štandard LTE, ale dokonca má aj druhý slot pre SIM kartu. Ľahko tak môžete nakombinovať dva výhodné tarify. Jeden na volanie a druhý pre dáta.

Parametre a špecifikácia

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio Grace S5 LTE Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Grace S5 LTE Dual SIM.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií