Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý
4,1 14 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4 "800x480, procesor 1.2GHz Quad-Core, ROM 4GB, RAM 512MB, kamera 8 Mpx, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth, micro USB, microSD, Android 4.1 (Jelly Bean)
Kód:  DX220h1a Produktové číslo:  PAP5400DUO Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý

MultiPhone 5400 DUO

MultiPhone 5400 DUO sa môže pochváliť rýchlym procesorom Quad Core, Elegantným spracovaním, kompaktným dizajnom, ktorý perfektne padne do vášho vrecka a skvele vystihne Váš štýl. MultiPhone 5400 DUO zobrazuje všetky moderné aplikácie na 4,0 (10,2 cm) palcovom display.

Design

Elegantný a kompaktný dizajn znamená, že perfektne padne do vášho vrecka a bude plne vyhovovať Vášmu štýlu. MultiPhone 5400 DUO má optimálne 4,0 "displej, ktorý Vás určite osloví svojou farebnosťou a pestrosťou.

Sústreďte sa

Snímajte obrázky pomocou 8-Mpx fotoaparátu s automatickým zaostrovaním, digitálnym zoomom a bleskom. Kvalita fotografií a videa je v HD kvalite, aby Vaše urobená médiá boli v čo možno tej najlepšej kvalite. Možno zhotovovať Vaše videá a fotografie iba jedným kliknutím.

Quad-core procesor

Výhodou použitia core procesora Vám dáva možnosť využitie maximálneho výkonu a rýchlosti, Bez značného vybíjanie batérie - možné spustiť viac aplikácií naraz, surfovať na webe s kratšou dobou načítania stránok, A spúšťanie stream videa bez väčších prieťahov. Procesor je asynchrónny, Čo znamená, že každé jadro je napájané nezávisle na sebe.

Wi-Fi

Pripojte MultiPhone 5400 DUO k internetu doma alebo kdekoľvek s prístupom na Wi-Fi hotspot. Môžete pristupovať k e-mailu, prezerať webové stránky a všetky svoje on-line služby na cestách.

Už sa nikdy nestratíte

PRESTIGIO MultiPhone 5400 DUO je plne kompatibilný s navigačnými systémami, Aproto môžete ihneď aktualizovať svoju polohu pomocou GPS. Užívatelia si môžu byť istí, že vždy dorazí do svojho cieľa. Sofistikovaný real-time pozicovač poskytuje vynikajúce prispôsobenie aktuálnej polohy, Presne a bez chýb - najmä v mestských oblastiach.

Ušetrite až 50 EURO

Prestigio Apps je najjednoduchší spôsob, ako zistiť, najhorúcejšie a špeciálne ponuky. Môžete ušetriť až 50 eur pri sledovaní špeciálnych ponúk.

Predinštalovaný Android 4.1 Jelly Bean

Zvýšte svoju výkonnosť s Android 4.1 Jelly Bean operačným systémom, ktorý umožňuje každodenné úlohy jednoduchšie než kedykoľvek predtým, a poskytne Vám veľa nových funkcií.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií