Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio MultiPhone 5501

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5501
4,4 14 hodnotení
Mobilný telefón - 5" 854x480, procesor 1.2 GHz Dual-Core, ROM 4 GB, RAM 512 MB, kamera 5 Mpx, NFC, GPS, WiFi, 3 G, BT, micro USB, microSD, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  DX220h4d Produktové číslo:  PAP5501 Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 5501

evolve

ZJEDNODUŠTE SI ŽIVOT S INTELIGENTÝM TELEFÓNOM S NFC!

Objavte pravé kúzlo s Prestigio MultiPhone 5501: Technológia NFC umožňuje sprístupňovať obsah, spúšťať programy a aktivovať funkcie telefónu jedným dotykom. Budete uchvátení rýchlosťou tohto inteligenntého telefónu a okamžitou reakciou na akúkoľvek používateľskú aktivitu vďaka rýchlemu dvojjadrovému procesoru. Batéria s dlhou životnosťou 2000 mAh a vysokorýchlostný mobilný internet vám poskytnú mimoriadnu mobilitu a umožnia zostať v spojení, kedykoľvek potrebujete. Všetky funkcie nájdete obsiahnuté v modernom kryte z vysoko kvalitných materiálov. V balení nájdete aj štýlový kryt na svoj MultiPhone 5501.

NFC

Zjednodušte si život. Technológia NFC uľahčuje život tým, že zjednodušuje výmenu digitálneho obsahu a spojenia elektronických zariadení jedným dotykom. Funkcia NFC umožňuje používať NFC Tagy k rýchlemu nastaveniu profilov, automatickej zmene nastavenia telefónu a posielaniu informácií. Jednoducho kliknite na tag a nastavte telefón, akokoľvek potrebujete.

prestigio phone

Skvelý výkon

S dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom vyrieši MultiPhone 5501 akokoľvek zložitú úloha. Hrajte svoje obľúbené hry, používajte kancelárske aplikácie, buďte online a sleduje video v HD kvalite, a to všetko súčasne!

prestigio phone

Skvelá konektivita

Buďte vždy online s vysokorýchlostným pripojením. Buďte online, sledujte filmy a sťahujte aplikácie. Zostaňte v spojení so všetkým, čo máte radi, vďaka 21,6 Mbps modemu.

prestigio phone

Batéria s dlhou výdržou

Surfujte po internete, kontrolujte e-maily, streamujte živú hudbu, posielajte obrázky a zabudnite na nabíjanie. Multiphone 5501 má batériu s dlhou výdržou 2000 mAh, ktorá vám umožní prežiť deň s povzbudzujúcou neviazanosťou. Už žiadne obmedzenia - používajte svoj obľúbený inteligetný telefón čo najdlhšie.

prestigio phone

So štýlovým krytom

V balení nájdete aj užitočné príslušenstvo, ktoré doplní váš telefón.

prestigio phone

Ušetrite až 50 EUR

Prestigio aplikácie sú najjednoduchším spôsobom na objavovanie najhorúcejších akcií a špeciálnych ponúk. Môžete ušetriť až 50 Eur za aplikácie v špeciálnej akcii! Tak si nezabudnite vybrať tú najlepšiu aplikáciu pre svoje zariadenie Prestigio!

prestigio phone

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5501
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 5501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5501. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5501.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií