Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Profilite LP-HEAD III

Zobraziť katalóg
Profilite LP-HEAD III
Čelovka čelová, HIGH POWER LED 3W / 1W, pogumovaný plast, batérie a pásik na uchytenie súčasťou balenia, 2x RED LED na blikanie, blister 1ks
Kód:  PLT116b Produktové číslo:  LP-HEAD III

Profilite LP-HEAD III

Profilite PL-HEAD III je praktická čelová lampa. Súčasťou balenia je elastický pásik na uchytenie na hlave a batérie. K jej výrobe boli použité kvalitné pogumované plasty. Vďaka svojmu HIGH POWER LED 3W má dostatočný výkon aj na pohyb v exteriéri. Svetlo je s to osvetliť cestu na značnú vzdialenosť, preto vás na vašich potulkách nič neprekvapí. Praktické sú aj 2 červené LED diódy určená na blikanie. Svetlo možno tak použiť aj ako včasnú výstrahu najmä pre vodičov. Na hlave skvele padne a svojho nositeľa tak nijako nelimituje v pohyboch.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Profilite LP-HEAD III
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Profilite LP-HEAD III.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií