Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma MPLA317263

DMC - Devil May Cry Definitive Edition - PS4

Zobraziť katalóg
DMC - Devil May Cry Definitive Edition - PS4
4,0 3 hodnotení
Hra na konzolu - HD remaster kritikmi oceňovanej akčnej hry DMC, nanovo vybalancované súboje, nové úrovne obtiažnosti ako Hard Core Mode, God must Die Mode
Kód:  MSX127 Produktové číslo:  5055060930755
DMC - Devil May Cry Definitive Edition - PS4 Predaj skončil

DMC - Devil May Cry Definitive Edition - PS4

Návrat klasiky

Reštart klasickej hernej série s miliónmi fanúšikov po celom svete. Hlavný hrdina Dante, charizmatický lovec démonov, sa zmenil. Z muža s dlhými bielymi vlasmi sa stal čiernovlasý, nakrátko ostrihaný teenager, ktorý ale neprišiel o svoj sarkazmus a po ikonickú hlášku tiež nemusí chodiť ďaleko. Premena ho tiež neukrátila o jeho schopnosť poradiť si s desiatkami démonov každého druhu. V tom mu asistujú jeho nerozluční pomocníci - dve pištole a meč. Postupom času môže Dante získať ďalšie zbrane, ako napríklad démonickú kosu či anjelský hák, ktorým si dokáže nepriateľa pritiahnuť a zničiť ho pri boji zblízka.

Vydajte sa do neznáma

Dej sa odohráva na rozhraní paralelného sveta Limbo a skutočného sveta, nad ktorým sa zmocnili vlády démoni a ovládajú ho pomocou ekonomiky či médií. Samotný postup hrou potom spestruje skvelý hudobný sprievod, ktorý perfektne dopĺňa frenetické tempo hry a navodí vám tú správnu náladu. Čakajú vás efektné a účinné kombá, ktoré je možné reťaziť. Nie je nič jednoduchšie, ako zdvihnúť paľbou z pištolí démona do vzduchu, a tam ho rozsekať mečom. Užite si čistokrvnú radosť z boja a zažite neopakovateľný herný zážitok.

Definitive Edition

Hra si vyslúžila vysoké hodnotenia, a preto sa tvorcovia samozrejme rozhodli nachystať špeciálne vydanie aj pre nový rad konzol. Natívne rozlíšenie 1080p sa pri stabilných 60 snímkach za sekundu postará o neskutočné zážitky. Horlivá bojovka sa tak presunie prakticky až k vám domov. K ešte väčšej radosti náročných hráčov prispieva aj plná integrácia všetkých vydaných DLC. Nechýba ani niekoľko mimoriadne atraktívnych módov, ktoré sa postarajú o dlhodobú trvanlivosť tohto skvostu.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Sex, Násilie Hotovo!
Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Sex, Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DMC - Devil May Cry Definitive Edition - PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMC - Devil May Cry Definitive Edition - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMC - Devil Definitive Ausgabe May Cry - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMC - Devil Definitive Ausgabe May Cry - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS4 - DMC - Devil May Cry Végleges kiadás.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií